Waarom een Tweezerman je leven makkelijker maakt

Tweezerman

Toen ik op de vroege ochtend vrolijk wegliep bij de MAC Pro Store op de Heiligeweg in Amsterdam dacht ik: ik heb nu wel even genoeg geld uitgegeven. Op dat exacte moment kreeg ik een mail van de Bijenkorf “de Sale is vandaag van start gegaan!” dus stiekem ik toch nog even langs de Bijenkorf lopen (dachtend dat ik een Real Techniques kwastenset ging kopen wat ik had gekeken op de site wat uiteindelijk toch 2 MAC kwasten waren geworden, lol zag ik dat de Tweezerman ook in de sale was. De wat, en waarom zo veel geld voor een pincet?

Mijn vraag was dus aan de verkoopster: “Wat maakt de Tweezerman nou beter in tegenstelling tot mijn pincet van de Hema?” want tja, ik wist eigenlijk wel dat ik dit pincet wou hebben maar ik wou nog iemand anders die me over de streep trok om deze daadwerkelijk te kopen. Goed, here goes:

1. Wordt niet tot minder snel bot;
2. Pakt zelfs de kleinste haartjes perfect;
3. Vrij pijnloos;
4. Trekt de haren vanuit de wortel;
5. Groeit minder snel terug (omdat het de haren trekt vanuit de wortel).

Dit klinkt eigenlijk al te mooi om waard te zijn, vind je niet? Natuurlijk, het blijft een verkoopster (die weten het vaak mooier te brengen dan het is, bedoel ik).
Zij vertelde mij ook dat het pincet van (bijvoorbeeld die van de Hema) dusdanig snel bot worden, en dat je haartjes er ook sneller van terug zouden komen. Hierbij dacht ik, JA, dat klopt, maar, waarom zou het bij dit pincet dan anders zijn? Nou: “De Tweezerman trekt de haren vanuit de wortel, je kunt het het beste vergelijken met scheren en harsen“.

Okay dan.

Tweezerman

Ik kan je vertellen, scherp is hij zeker! En nee, niet omdat ik een stuk huid mee trok dat gebeurd overigens wel altijd, misschien ook een wonder van de Tweezerman? maar omdat het ieder haartje ook echt pakte, maakt niet uit hoe klein, en dit ging me toch snel! Ik trok het ene haartje na de andere er uit.

Nu kan ik je helaas nog geen prachtig verhaal schrijven over hoe lang dit pincet nou mooi scherp blijft.
Je moet het natuurlijk wel schoonmaken, wie goed onderhoud die heeft wat.

De reden waarom ik deze post nu deel is vanwege de sale, want normaal gesproken neem ik veel langer de tijd om het product goed te kunnen reviewen.

Het pincet heb ik voor €20,- gekocht in plaats van €26,50. Dat klinkt natuurlijk een stuk minder duur, maar de moeite waard vind ik het zeker. Als dit pincet het blijft doen zoals hij het nu doet, zou ik er zelfs €26,50 aan uit willen geven omdat het (als het goed is) een item is waar je op langer termijn ook echt wat aan hebt.

Mocht je de Tweezerman ook al wat langer op het oog hebben dan is dit het perfecte moment om hem aan te schaffen zou ik zeggen. Ik was namelijk ook een twijfelkont maar ook ik, ben om. Het pincet is in de winkels, maar ook online verkrijgbaar.

 

Share:

3 Reacties

  1. 18 juni 2015 / 21:36

    Ik ben wel erg benieuwd maar raak mijn pincet áltijd kwijt (net zoals als met schuifspeldjes) dus ik durf het niet aan.

  2. 18 juni 2015 / 22:00

    Elke keer denk ik: ja, ik ga een Tweezerman kopen, maar dan sta ik in de winkel en dan doe ik het toch niet. De prijs houdt me toch nog tegen. Ik heb ook echt een gruwelijke hekel aan epileren, dus als een Tweezerman echt sneller werkt, dan is dit mooi meegenomen.

  3. 28 oktober 2015 / 11:33

    Ik kocht een mini versie bij Sephora (ook goedkoper dus) en hij is het dubbel en dwars waard. Nu durf ik het wel aan om een echte te kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me