Verzorgde nagelriemen met Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter

Iets langer dan een maand geleden kreeg ik bij Lush op Centraal Station Amsterdam een heerlijke handmassage dat ik mij er helemaal ASMR van voelde. Hiervoor ging ik eigenlijk niet naar Lush, want ik wil stoppen met een bad habit van mij namelijk – het pulken van en rondom mijn nagels! Zal Lemony Flutter van Lush mij hierbij kunnen helpen?

Ik vind het dus zo’n heerlijk gevoel, het pulken rondom mijn nagels. Het geeft mij een gevoel van rust, terwijl ik niet veel stress heb (beetje raar, I know). Maar aan de andere kant vind ik het heel storend want als ik even alle voordelen tegenover de nadelen zet, is er maar 1 voordeel en de rest zijn allemaal nadelen. Het is namelijk 1) gewoon spuuglelijk en 2) eigenlijk ook irritant want je bent er continu mee bezig (zelfs in de trein, en dan schaam ik mij, en dan kan ik er vervolgens weer niet van af blijven, lol).

Nu heb ik mij laten wijs maken dat Lush Lemony Flutter een verzorgende nagelriemcrème is, die uiteraard je nagelriemen verzorgen maar ook ervoor zorgen dat je velletjes e.d. minder worden tot verdwijnen mits je er natuurlijk vanaf blijft 😉

Lush Lemony Flutter

In deze leuke en handige verpakking zit zo’n 50g aan deze verzorgende nagelriemcrème die eigenlijk ook best lang houdbaar is voor een Lush product volgens mij. OH, ik realiseer mij nu: dit is mijn eerste Lush product EVER! Dat is echt cool, ik wou altijd al iets van Lush, waarom realiseer ik dat nu pas?! Ik kwam ook serieus die winkel binnen alsof ik daar al altijd kom (wat ik ook wel deed, ik kocht alleen nooit wat). Oké, back to Lemony Flutter…

Het product is iets langer houdbaar dan een jaar maar oh zo multifunctioneel! Er staat op dat het een nagelriemcrème is maar als je overige droge plekken hebt (denk aan bijv. hielen of ellebogen) kan je dit ook goed gebruiken.

Lush Lemony Flutter Ingrediënten

Thanks, Nathan!

Lush Lemony Flutter

De substantie is eigenlijk lekker romig en makkelijk aan te brengen. Alleen als je deze hoeveelheid wat ik hierboven heb gebruikt aan wilt brengen op je nagelriemen, zit je wel helemaal onder de olie. Na het uitsmeren wordt het namelijk ontzettend vettig en blijkt dat je helemaal niet zo veel nodig hebt, zo verzorgend is het dus! Het product ruikt ook heerlijk naar citroen, ik vindt het wel lekker.

Maar is het nou zo’n wondermiddel?! Okay, nu hoop ik je niet af te schrikken maar als ik zie hoe het er uit zag (echt, omg, ik schaam me gewoon, haha!) en hoe het er nu uit ziet is het echt FLINK verbeterd.

Nagels pulken
lushlemonyflutterresultaatyay
Zoals je ziet zijn mijn velletjes echt al een stuk minder. Ik pulk soms nog steeds, dit is wel een hele tijd goed gegaan op het begin – maar op mijn stage ben ik bijna alleen maar kartonnen voetbaltafels in elkaar aan het zetten dat ik wat meer droge plekken kreeg, en ja, hier dus weer aan ging pulken. Ik probeer er wel goed op te letten, maar ik ben echt zo blij verrast! Het ziet er echt goed uit in tegenstelling tot hoe het er uit zag.

En, geloof het of niet, het is geen claim die Lush zelf maakt, maar ik heb echt het idee dat mijn nagels veel sterker zijn dan dat ze ooit zijn geweest! Terwijl ik gewoon net zo gezond eet.

Hebben jullie producten van Lush of Lemony Flutter toevallig al uitgeprobeerd? En gebruiken jullie deze crème misschien nog voor andere dingen?

Share:

7 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 15:05

  Jaa ik heb deze ook! Ik vind hem ook heel fijn, vooral ’s avonds voor het slapen gaan en dan lekker laten intrekken. Mooie foto’s heb je gemaakt girl X

  • 27 oktober 2015 / 21:38

   Jaaaa hij is zo fijn! Klopt inderdaad, dat doe ik ook altijd! Dan zit ik er (zo ver ik weet) er ook niet meer aan, haha.

 2. 28 oktober 2015 / 11:30

  Het is geweldig spul! Die van mij is officieel over de datum maar ik gebruik hem nog steeds 🙂

 3. 28 oktober 2015 / 19:58

  Ik vind deze ook heel fijn! Die van mij ging over de datum dus moest ik hem weggooien.. Maar ik had al wel pan geraakt! 🙂

 4. 29 oktober 2015 / 01:29

  Oh wat fijn dat het helpt! Lemon klinkt ook ontzettend lekker. Mijn eerste Lush product is ook een handcreme, Helping Hands, deze is echt ontzettend goed MAAR ruikt absoluut niet lekker. Het ruikt naar een soort oud vet, afhaaleten kooklucht achtig iets…Maar zoals ik zei het helpt wel 😉

 5. 29 oktober 2015 / 14:21

  Heel erg, maar waar, ik heb de Lemony Flutter nog nooit gehad. Ik ben zelf ook niet iemand die nagelriemen vaak zal insmeren, maar aangezien het zo’n populair product is zal het wel heel fijn zijn! Ik lees er in ieder geval altijd heel veel goeds over 🙂 x

 6. 1 november 2015 / 21:19

  Ik vind Lemony Flutter ook echt heerlijk! Moet hem echt vaker gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me