Urban Decay Naked Skin foundation 0.5

Naked Skin foundation 0.5

Mijn MAC NW13 foundation is op aan het gaan en zocht een betere vervanger. Een foundation moet matchen met de kleur van mijn nek, niet van mijn hoofd en de NW13 vond ik eigenlijk net té  donker (mijn nek is eigenlijk gewoon wit – en ik heb zelf wel een gele ondertoon). Is de Urban Decay Naked Skin foundation in 0.5 dan de juiste kleur?

Eén ding is zeker, de Naked Skin in 0.5 is lichter dan de NW13 van MAC. Score!

De foundation zit in een pompflacon van 30ml die je gemakkelijk kan doseren. Door Urban Decay wordt aangeraden de foundation te schudden voor gebruik.

Naked Skin foundation 0.5

Naked Skin foundation voel je bijna niet zitten op de huid en is daarom heel comfortabel. Het creëert een medium tot full coverage. Hangt er een beetje vanaf hoeveel jij gebruikt!

[twentytwenty]

UD Naked Skin
UD Naked Skin

[/twentytwenty]

De foundation benadrukt droge plekken, met name op mijn neus. Het aanbrengen van een primer is dus een must.

fotd25juniyo_005

Full face! Ik vind het eindresultaat wel erg mooi er uit zien, glowy en healthy, maar niet vettig! Ik vind het alleen écht een groot nadeel dat het de droge plekken benadrukt op mijn huid, dus als je een droge huid hebt kan ik deze foundation helaas niet aanraden.

Urban Decay Naked Skin foundation is in 18 tinten exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor €36,40 of uit het buitenland te bestellen via Feelunique.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

7 Reacties

 1. 27 juni 2016 / 15:03

  Leuke en eerlijke review heb je geschreven. Ik wist eigenlijk niet eens dat ze een foundation hadden.

 2. 27 juni 2016 / 20:18

  Glowy en healthy, maar niet vettig. Dat klinkt fijn al is het jammer van de droge plek. De foundation en de foto’s zien er erg goed uit!

 3. 28 juni 2016 / 15:42

  Ik vind het effect echt heel erg mooi. Leuk gedaan met die verschuifbare foto!

 4. 28 juni 2016 / 16:40

  Fijne review. Ik wist niet dat UD foundation in het assortiment had. Jammer dat het niet goed samen gaat met droge plekjes. Het resultaat vind ik trouwens heel mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me