Urban Decay Naked On The Run

Urban Decay Naked On The Run

WAH. Ik ben echt zo blij met Urban Decay op de Kalverstraat, ik zou serieus alle schappen wel leeg willen kopen. Mijn beauty verslaving loopt soms een beetje uit de hand. Evenals mijn kleding verslaving. De Naked On The Run is dus een limited edition, en tsja, hoe kan je een limited edition nou laten staan? Het product straalt een en al luxe uit. I want. So I bought (te erg, ik weet het).

udnakedontherun-1

udnakedontherun-2
Het handige, let op – hier komt een smoes waardoor ik het product moest aanschaffen aan deze kit is is dat je het mee op reis kan nemen en je altijd wel een complete look kan maken. Buiten dat is de uitstraling van het product fantastisch op de kaptafel.

In deze kit zit een mascara, oogpotlood, lipgloss, 5 kleuren oogschaduws, 1 bronzer, 1 blush en 1 highlighter. Het enige wat je nog extra mee zou moeten nemen is een foundation en een oogschaduwbasis (oh en de Urban Decay All Nighter spray maar die staat nog op mijn wishlist). Tijd om het product te testen!

udnakedontherun-3

De mascara is niet waterproof. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over deze mascara, doet zijn werk gewoon prima.

udnakedontherun-4

nkdontherun_pr2

Het oogpotlood is super gepigmenteerd en tekent echt heerlijk. Hij smudged letterlijk over het ooglid heen.

De lipgloss, oh where to start… In deze lipgloss zit een speciale verzorging waardoor je lippen dus verzorgd blijven. Yeah, right. Maar, JA. Het is echt zo. Het product voelt heerlijk zacht op de lippen en inderdaad, ook verzorgd. Ik ben fan. De kleur vind ik trouwens ook heel erg mooi staan.

udnakedontherun-5

nkdontherun_pr5

Bronzer, blush en highlighter. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit een roze blush durfde te kopen omdat ik altijd dacht dat dit niet bij mij zou staan maar euh, hello! Ik vind het echt super mooi!

udnakedontherun-6

nkdontherun_pr1

Ik ben eigenlijk nog aan het oefenen hoe ik het beste oogschaduw swatches op de foto neem, ik vind dat namelijk best lastig omdat het nooit helemaal overeen komt met de werkelijkheid. Op mijn gezicht komt het resultaat al veel beter tot zijn recht, gelukkig. Maar wauw! Deze oogschaduw is zo mooi gepigmenteerd, ik ben fan. <3 Ik heb de 3 shimmer oogschaduws gebruikt in deze look. Er zitten ook 2 matte in het doosje (die je eventueel ook kunt gebruiken voor je wenkbrauwen).

nkdontherun_pr3
nkdontherun_pr4

Dit is de uiteindelijke look geworden! Ik vind het echt een prachtig on-the-go(run) palette. Alle producten die ik heb gebruikt komen uit dit palette vandaan op de Revlon 150 buff foundation en MAC Toasted Blonde wenkbrauwgel na. Ik heb nu een aantal producten van het merk Urban Decay en ik moet zeggen dat ik echt fan ben van dit merk! Als je eens in de buurt bent bij een Urban Decay counter (op de Kalverstraat zit er een) zou ik zeker eens langs gaan.

Het palette is voor €47,40 te koop bij Ici Paris XL.

Share:

18 Reacties

 1. 10 september 2015 / 10:10

  Oh wow ik vind de verpakking alleen al heel erg mooi. Mooie look heb je ermee gemaakt.

  • 13 september 2015 / 18:50

   Thanks! Ja het is echt een pareltje, het staat helemaal te shinen op mijn kast, lol

 2. 13 september 2015 / 15:42

  wauw, wat een mooie producten! ik heb al een mega stash make-up, maar hier zou ik toch een uitzondering voor maken!!!

 3. 13 september 2015 / 18:48

  Wat super handig zo! Maar ik denk dat ik het te leuk vind om van allerlei losse dingen te gebruiken. Op reis is dit wel super handig!

 4. 13 september 2015 / 18:58

  Wat een mooie producten allemaal, ik moet echt weer eens naar Amsterdam!

 5. 14 september 2015 / 12:39

  Wat een handig palette! Voor thuis zou ik dit minder vinden, maar voor op reis is dit zeker een must-have!

 6. 14 september 2015 / 14:44

  Ziet er echt prachtig uit, misschien moet ik mijn urban decay verslaving hiermee maar aanvullen 🙂

 7. 15 september 2015 / 11:56

  prachtige kleuren zijn dit zeg. Ik zou eigenlijk eens een nieuwe palette moeten kopen, heb de mijne echt al járen.

 8. 15 september 2015 / 12:10

  Ik was laatst in de Sephora in Cannes, en stond toen ook te twijfelen over deze Urban Decay Naked On the Run. Uiteindelijk nam ik hem niet mee en koos ik het nieuwe Naked Smoky Palette van Urban Decay. Neemt niet weg dat dit een prachtig setje is!

  • 17 september 2015 / 22:28

   Wauw die lijkt mij ook super tof! Heb je er al veel mooie looks mee kunnen maken en ben je er tevreden over?

 9. 16 september 2015 / 16:43

  Ik kende dit doosje nog helemaal niet, dus ontzettend leuk om te lezen. Hij ziet er echt super mooi uit, die oogschaduwkleurtjes! <3

  • 17 september 2015 / 22:27

   Ja tof hè! Ik zie hem ook niet zo vaak voorbij komen eerlijk gezegd maar vind ‘m zeker wel de moeite waard! Ahw ja die zijn echt perfect <3 wil zeker meer oogschaduws van dit merk! (NAKED bijvoorbeeld, haha)

 10. 16 september 2015 / 20:00

  Ah wat een prachtig oogschaduw pallet, ik vind de kleurtjes echt prachtig! <3

 11. 17 september 2015 / 08:33

  Wat een mooi palette! Lekker neutrale kleurtjes, daar hou ik van! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me