Urban Decay Full Spectrum palette

Urban Decay Full Spectrum palette

*WAAAAH*, ik heb er weer een pareltje bij. Urban Decay Full Spectrum met 21 fantastische (!) kleuren. KLEUREN. FULL SPECTRUM. Iets met regenboogjes.

Als je misschien al bekend bent met Urban Decay heb je waarschijnlijk al het eerdere Spectrum voorbij zien komen in 2015 *click*. Dit jaar zijn ze terug met een palette met maar liefst 21 kleuren! Say whaaaaat?!

Full Spectrum palette

ud_fullspectrum-004

Let’s talk packaging! Want, tsja, Urban Decay, queen of packaging, is er dit jaar ook weer in geslaagd om een prachtig vormgegeven palette neer te zetten. Hoe ze het spectrum hebben verwerkt in hun logo, dat bovenop de verpakking zit (dus niet erin zit als het ware).

Wanneer je het palette opent zit er een spiegel in ter grootte van de verpakking. Ook ziet er een kwast in die je aan beide kanten kunt gebruiken bedrukt met “Full Spectrum”. Wanneer je het palette sluit merk je dat hier een magneetsluiting op zit.

ud_fullspectrum-002

De oogschaduws zelf zijn gesorteerd per kleur, van boven naar beneden. Voor een ombre effect kan je kiezen uit roze, oranje, gele, groene, blauwe, paarse en zwart- naar wit tinten. Van links naar rechts zorgt het voor een full spectrum. Van boven naar beneden en van donker naar licht.

Er zitten romige matte kleuren in, maar ook prachtige shimmer kleuren. Super om volledige looks me te maken aangezien ik alleen maar shimmers gebruik op mijn ooglid en soms onder mijn oog.

Per oogschaduw pan zit er 1.2 g aan product in.

UD full spectrum swatches

Alchemy, Warning, Midnight Blaze, Hundred, Minx, Delirious, Platonic

UD full spectrum swatches

Gossip, Seize, Calavera, Hatter, Blindsided, Sketch, Iced

UD full spectrum swatches

Paranoia, Jones, Goldmine, Mean, Metamorphosis, Faded, Bump

ud_fullspectrum-003

De kleuren vind ik stuk voor stuk bijzonder. De enige kleur die wat minder gepigmenteerd is, is Delirious. Nu weet ik (heb ik ooit eens gehoord) dat dieprode en donkerpaarse tinten moeilijk zijn te maken en daarom vaak wat droog zijn.

Nu het grote nadeel: wanneer ik deze kleuren aanbreng op mijn ogen, zijn deze niet zo fel van kleur als op mijn arm. Tijdens het blenden vervagen deze nog meer. Bummer…. als je echt felle kleuren wilt gebruiken voor ooglooks kan ik dit palette ook niet aanraden. Desondanks kan je er mooie looks mee maken, maar het is niet waarvoor je betaald.

Een voordeel is, is dat Full Spectrum bijna tot geen fallout heeft! Yay! Ze zijn totaal niet poederig, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ABH Modern Renaissance en/of Morphe 35O.

Full Spectrum

Face of the day | UD Full Spectrum

Transitiekleur – Seize. Crease – Alchemy. Outer V – Delirious en Platonic. Ooglid – Warning. Ooglid (binnen) – Delirious. Inner corner – Warning. Onder mijn ogen – Platonic en Seize.

Voor meer looks houd vooral mijn Instagram pagina in de gaten!

ud_fullspectrum-005

In eerste instantie was ik ontzettend blij met dit palette alleen tijdens het aanbrengen viel het mij enorm tegen. Sure, je kan er mooie looks mee maken, maar gezien de swatches en de kleuren in de pan – is het een tegenvaller. Ik weet ook niet of ik dit palette nou echt aan kan aanraden, misschien als het €20,- minder had gekost, haha.

Urban Decay Full Spectrum is tijdelijk verkrijgbaar voor €54, bij Ici Paris XL. Bij Feel Unique (UK) is deze ook te koop en zijn er regelmatig kortingscodes die je kunt gebruiken. Zo heb ik die van mij voor €44,- weten te verkrijgen. Bij Ici Paris XL is UD een exclusief merk die altijd is uitgesloten van korting.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  Bloglovin |  Instagram | Facebook | YouTube

* re-review – editted january 20, 2017

Share:

11 Reacties

 1. 19 december 2016 / 17:21

  Wow wat een pigment. De kleuren zijn persoonlijk niks voor mij, maar het ziet er super uit

 2. 19 december 2016 / 20:18

  Het is een beauty he <3 heerlijk om te hebben! Heb je in één keer bijna alle felle kleurtjes die je kan bedenken 😀 prachtige look weer!

 3. 20 december 2016 / 14:56

  Echt heel mooi alle regenboog kleurtjes 😇

 4. 20 december 2016 / 15:52

  Wauw. Ik vind de foto’s prachtig en de kleurtjes heel gaaf. Ik denk dat ik er zelf niets mee zou kunnen maar snap goed dat sommigen dit palette moeten hebben.

 5. 21 december 2016 / 15:22

  Ik hou echt van hun verpakkingen! Die kleuren zijn ook weer héél mooi!

 6. 27 december 2016 / 23:12

  Wat ziet dit palette er toch gaaf uit! En die look die je ermee gemaakt hebt, mooi!

 7. 31 december 2016 / 20:09

  Mijn hemel ,dit is toch gewoon een OOGasme om te zien! Al die kleurtjes, die pigmentatie, waaah! Je look is ook echt ZO mooi. Ik zou het palette alleen al kopen voor dek leur Faded ♥

  • Shiralee
   Auteur
   1 januari 2017 / 09:39

   Hahaha lief, thanks 💕 Het is echt een tof palette 😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me