Urban Decay Afterglow Blush – Fetish

Urban Decay Afterglow Blush – Fetish

Ik geef het toe, ik heb een nieuwe fetish, namelijk de Urban Decay Afterglow blush in Fetish. Naast mijn geliefde Warm Soul blush van MAC was ik wel echt toe aan een nieuw pareltje, die ik ook zeker gevonden heb.

udfetishblush-1

Laten we beginnen met de verpakking, cute! Ik vind het er echt heel tof uit zien. Alleen al voor de verpakking zou ik het kopen, wat eigenlijk een beetje te gek is natuurlijk.

Aan de voorkant schijnt de kleur van de blush door het raster. Nu kan ik mij voorstellen dat als jij meer Afterglow blushes in jouw stash hebt dat je niet zo snel kunt zien welke kleur het nou precies is, maar daarvoor hebben ze de sticker aan de achterkant bedacht:

udfetishblush-3

Ha! Opgelost!

De blush komt in een plum kleur, wat, zoals ik eerder vertelde echt perfect past bij een bleke huid. De kleur is ook heel gemakkelijk op te bouwen, zo dat je er niet meteen uit ziet alsof je een te veel aan blush op je wangen hebt zitten. Hier een aantal looks die ik heb gemaakt met de blush:

Fetish blush

fotdfirstlookmorphe35u-thumb

Ik vind het echt zo’n mooie kleur en compleet anders dan mijn Warm Soul blush van MAC! Ik ben er echt super blij mee. En het feit dat het zo goed is op te bouwen en toch goed gepigmenteerd is is ook een hele plus. Ja – ik raad dit product zeker aan. Wat ik wel altijd adviseer is om langs te gaan bij een (in dit geval) Urban Decay counter om te kijken of de kleur goed bij jouw huidtype past, zo weet je zeker dat het geen miskoop is. Ik ben er in ieder geval heel, heel erg blij mee!

De Urban Decay Afterglow blush in Fetish is te koop bij ICI Paris XL voor €28,80. Ik weet het, het kost wel wat maar in verhouding met hoe lang het product mee gaat vind ik het eigenlijk wel weer een meevaller.

Share:

6 Reacties

  1. 17 september 2015 / 15:07

    Erg mooi! De verpakking is ook zo leuk <3

  2. 21 september 2015 / 07:58

    Wauw, wat een mooie blush! Wat heb je er ook een toffe look van gemaakt; gedurfd! Like it! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me