treaclemoon bath and shower gel

treaclemoon bath and shower gel

Yay, ik heb een merk gevonden dat een absolute favoriet is onder de douche, namelijk: treaclemoon bath and shower gel. treaclemoon, een UK-based en 100% vegan merk. Score! Vandaag vertel ik je er graag meer over.

treaclemoon is eigenlijk al sinds 2013 verkrijgbaar in Nederland bij o.a. Etos, maar op een of andere manier heeft dit merk bij mij nooit in de schijnwerpers gestaan. Maar, tijd voor verandering! Ik ga het vandaag uitgebreid hebben over hun bath and shower gels en wat ik er zo fijn aan vind.

het merk

treaclemoon wilt een glimlach onder de douche toveren bij een consument. Even zorgeloos onder de douche staan door middel van hun vrolijke, tekstuele en kleurrijke verpakkingen en een diversiteit aan geuren. Dat lijkt een hele missie, maar, het werkt. Elke keer als ik onder de douche sta en de verpakking alleen al zie word ik er vrolijk van, of als ik weer een nieuwe geur uit moet kiezen. Zorgeloos… ja. Vrolijk… ja. Het werkt!

Daarnaast investeren zij ook graag in het milieu door middel van duurzaamheid van het merk om ook de toekomstige generatie te laten genieten van hun producten. Maar wat doen ze daar dan precies aan?

beloftes

Door middel van een vegan formula dat 92% biologisch afbreekbaar is én een recycable verpakking. Zo is hun dop 100% recyclebaar en de fles zelf gemaakt van 25% recyclebaar plastic. Tijdens fabricage zorgen ze er ook voor dat 100% van de restanten weer hergebruikt worden in het maken van de fles.

De producten hebben 100% natuurlijke extracten, zijn dermatologisch getest, 100% vegan, niet getest op dieren, bevatten geen onnodige ingrediënten zoals parabenen, phthalate’s, microplastics, gluten of MIT én zijn ze zeepvrij. Dat is een hele mondvol. De palmolie die gebruikt word wordt verantwoord geproduceerd via het RSPO (keurmerk voor palmolie; roundtable for sustainable palm oil).

product en verpakking

Maar wat vind ik nou eigenlijk van de treaclemoon bath and shower gels product en verpakking? Zoals eerder aangegeven winnen ze, hands down, op de verpakking- en geur departement en is de verpakking ook handig in gebruik. Het zijn grote flessen van 500ml, gaan daardoor vrij lang mee, het maakt goed schoon, ruikt lekker, ruim assortiment, ziet er vrolijk uit, is vegan en werken aan milieuvriendelijkheid, makkelijk verkrijgbaar. What a girl wants, what a girl needs

Oh en de wild cherry magic doet mij trouwens sterk denken aan Abercrombie & Fitch, wanneer je daar naar binnen loopt. Aahhhh. Maar dat even terzijde.

treaclemoon bath and shower gels zijn o.a. te koop bij Etos, Kruidvat en Albert Heijn voor € 5,49 per stuk en zijn vaak in de aanbieding.

treaclemoon is cruelty free en vegan.

 

[wp-review id=”6204 “]
Delen:

1 Reactie

  1. 11 mei 2020 / 15:26

    Hier hoor ik ook altijd zulke goeie verhalen over, maar zelf nog nooit geprobeerd.. toch maar eens kopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me