The Body Shop Aloe Protective Serum

The Body Shop Aloe Protective Serum

Wat is het toch fijn als je nog cadeaubonnen hebt liggen en dan producten koopt die je eigenlijk wel heel graag wilt testen maar het nét even buiten je budget ligt. Dat had ik dus met deze Aloe Protective Serum van The Body Shop die ik uitgebreid voor jullie, en uiteraard mijzelf, reviewde.


Het serum komt in een hygiënische pompflacon van 30ml. Dit lijkt misschien weinig voor €20,- maar hij is zeer zuinig in gebruik. De reden waarom ik voor een serum heb gekozen is omdat ik vooral op mijn neus en kin wat droge plekken heb. Mijn dagcrème werkt prima maar ik had het gevoel dat ik nog net een beetje extra nodig had op deze probleemzones. Dit zie je vooral wanneer ik foundation draag.

De reden waarom ik voor het serum uit de  Aloe lijn heb gekozen is omdat ik al beschikte over de reiniger van deze lijn, waar ik uitermate tevreden over was en ben, en de lijn vrijwel geen irriterende ingrediënten bevat.

The Body Shop Aloe Protective Serum

De Aloe Protective Serum bevat namelijk
Aloe barbadensis (aloë-veragel), Aqua (water), Pentylene Glycol, Glycine soja (soja-olie), Cyclomethicone, Glycerin (glycerine), Butylene Glycol, Dimethicone, Alpha-Glucan Oligosaccharide (probiotisch ingrediënt), Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Lanolin (lanoline), Polysilicone-11, Sodium Hydroxide, Bisabolol, Lecithin, Disodium EDTA, Tocopherol (vitamine E), Avena sativa (haverextract).

Nu het antwoord op jullie brandende vraag: werkt het nou eigenlijk?! Het serum heb ik iedere avond na mijn reiniging op mijn probleemzones gesmeerd en ik kan jullie vertellen dat dit spul echt werkt. Mijn foundation zit mooier, en ik voel ook echt dat het meer is ‘gevoedt’ of zoiets.

Of het die €20,- hele euro’s nou waard is? Ja! Ten eerste, ik heb het nu een maand lang in gebruik en heb echt het idee dat er nog niks uit is, dus je kan zeggen dat het zuinig is. Je smeert het ook niet op je hele gezicht en ik smeer het alleen ’s avonds, dat meer dan voldoende is.  Ten tweede, het werkt ook echt en is totaal niet agressief. Er zit geen parfum, alcohol of andere slechte/geïrriteerde ingrediënten in. Dus nogmaals roep ik volmondig, ja! Dit was het product waar ik naar op zoek was.

Gebruiken jullie nog een apart serum naast je dag/nachtcréme?

Share:

8 Reacties

 1. 21 mei 2015 / 11:18

  Wat fijn dat het product zo lang mee gaat! Ik heb deze nog nooit geprobeerd eigenlijk.

 2. 21 mei 2015 / 12:39

  Fijn dat het werkt voor jou! Ik zou de ingrediënten moeten vertalen (like serious) bij een vorige serum kreeg ik namelijk uitbraak op mijn kaaklijn.

  • 22 mei 2015 / 22:16

   Ah! Ik weet dat je op de site van Beautypedia je makkelijk alle ingrediënten na kan gaan, maar het is nog een hele zoektocht hoor omdat de ene research zegt weer wat anders dan het andere en het is ook maar net waar je zelf op reageert denk ik!

 3. 22 mei 2015 / 13:32

  toen ik een tijdje stage liep bij de Body Shop heb ik dit serum echt een beetje ontdekt en gebruik hem nog heel vaak!

 4. 27 mei 2015 / 11:36

  Oeh dit serum lijkt mij echt mega fijn! Heel kalmerend lijkt het mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me