Shaaanxo eyeshadow & lipstick palette

Shaaanxo BH cosmetics

Yes! Ik heb niet bepaald stil gezeten. Na het MannyMUA x Makeup Geek palette heb ik ook het Shaaanxo BH cosmetics palette weten te bemachtigen tijdens een pre-sale. Waarom komen alle leuke dingen altijd tegelijkertijd uit? Of beter gezegd, waarom komen er altijd leuke dingen uit?!

Shaaanxo is een bekende YouTuber uit Nieuw-Zeeland en heeft in samenwerking met BH Cosmetics een eigen palette samen gesteld. Het leuke aan dit palette is, is dat het twee kanten heeft! Twee!!! Eén kant met 9 oogschaduwkleuren, en de andere kant met 9 lipkleuren. Je begrijpt het al, mijn enthousiasme kon niet op, helemaal omdat ik eigenlijk helemaal niet veel lipsticks heb, maar natuurlijk ook omdat ik een make-up verslaving heb.

Shaaanxo BH cosmetics

De verpakking doet mij oprecht denken aan Shaaanxo, voor zover ik haar ken, lol. Het is zacht roze met een zilveren typografie. Cute! Wat ik een enorme plus vind is dat beide kanten voorzien zijn van een spiegel én magneetsluiting. Wat ik wél jammer vindt maar niet geheel noodzakelijk is dat de kleuren geen namen hebben gekregen. Ik vind het altijd leuk wanneer er creatieve namen zijn bedacht, dit maakt het ook makkelijker om ooglooks en tutorials vast te leggen.

Shaaanxo BH cosmetics

Shaaanxo palette swatches

De oogschaduwkleuren zijn verdeeld in matte en shimmer pigmenten en zijn alle warm van kleur. Me likey! Ik ben vooral van de warme kleuren oogschaduw. Mooi palette, maar geen echte speciale kleuren als je het mij vraagt. De kleuren zijn stuk voor stuk wel creamy en zijn mooi gepigmenteerd!

Shaaanxo BH cosmetics

Shaaanxo lipstick swatches

Lipkleuren zijn verdeeld onder koude en warme tinten. Ze zijn stuk voor stuk romig en makkelijk aan te brengen met een lip penseel. Ik heb een aantal keer al verschillende lipkleuren gedragen en ik moet zeggen dat ze fijn aan voelen op de lippen! Wel een nadeel is dat het lastig is bij te werken, omdat ik geen heel palette mee neem naar stage/school/whatever voor 1 lipkleur. Het voordeel hiervan wel is als je op vakantie gaat je altijd een geschikte kleur bij je hebt! Daarentegen blijven ze wél lang op de lippen zitten. ☺

Shaaanxo look

Het palette heb ik voor $14,50 gekocht bij de officiële website van BH Cosmetics. Zij verzenden wereldwijd! Aan shipping kosten heb ik ongeveer $7 betaald waardoor ik net onder het bedrag zat van €22,- zodat ik geen invoerkosten hoefde te betalen. Het palette is tijdelijk beschikbaar voor $14,50 maar gaat binnenkort weer omhoog naar de originele prijs $22 waardoor je waarschijnlijk wél invoerkosten moet betalen.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

15 Reacties

 1. 5 mei 2016 / 08:38

  Het lipstick palette is niets voor mij maar het oogschaduw palette; wauw!!

 2. 5 mei 2016 / 11:51

  Had al verwacht dat de lipsticks jou een stuk beter zouden staan 😀 De oogschaduw in dit palette blijf ik ook heel mooi vinden 😀

 3. 5 mei 2016 / 12:06

  Alle twee prachtige palletes. Je hebt het heel mooi gedaan met foto’s van je lippen. Dat lukt mij nooit. 😉 Je kan van die twee pallets zo’n mooie look maken.

 4. 5 mei 2016 / 17:01

  Oeh wauw wat een prachtige palettes zeg. Die lipkleur die je op de full face foto op hebt is echt prachtig!

 5. 6 mei 2016 / 09:56

  Hey ik ontdek zojuist je blog! Beide palettes zien er heel goed uit! Je hebt er een volger bij! x

 6. 6 mei 2016 / 14:27

  Beide palettes zijn erg mooi. De kleuren voor de lippen vind ik heel mooi, ze knallen maar zijn toch ergens zacht vind ik.

 7. 6 mei 2016 / 21:37

  Zo’n palette met allerlei verschillende lipkleuren is echt handig! Lijkt me erg fijn om mee te nemen naar vakantie, voor elke dag een ander kleurtje zonder dat je tiental verschillende lipsticks in je make-up tasje hebt!
  Liefs,
  Elles

 8. 7 mei 2016 / 20:03

  Wat een prachtige kleuren zeg! Ik vind die lipsticks heel mooi! -x-

 9. Seraja
  12 augustus 2016 / 23:59

  Ik heb het ook besteld 🙂 ben benieuwd welke bezorger het komt brengen (DHL ,post nl )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me