ROSE GOLDEN complete eye set by Zoeva

Zoeva Rose Gold Eye Set

Onder de kerstboom lag een heel mooi cadeau op mij te wachten namelijk deze prachtige Rose Golden complete eye set van Zoeva. Deze set staat al zo lang ik weet van het bestaan van deze kwasten op mijn wishlist en dat is best wel een tijdje! Ik ben er ook van overtuigd als iets heel erg lang op je verlanglijstje staat, je jezelf daar ook af en toe mee mag verwennen! Deze keer dan door de Kerstman (aka mijn vriend), haha.

Zoeva Rose Gold Eye Set

Over de verpakking ben ik meer dan te spreken! Het zit in een mooie donkerbruine clutch met rose gouden details. De kleurencombinatie doet mijn hart echt sneller kloppen! Bovendien was ik ook nog op zoek naar een mooie clutch of makeup tas waar ik mijn kwasten netjes in kan vervoeren omdat ik geregeld op en heen en weer reis. Deze is echt perfect van formaat, zelfs mijn Self-Made palette van Anastasia past er in! Me likey!

Zoeva Rose Gold Eye Set

Toen ik de clutch (die overigens ook van mooie kwaliteit is en stevig aan voelt) openmaakte, zaten de kwasten samen verpakt in plastic, waarvan de kwasten zelf ook nog apart verpakt zoals te zien op bovenstaande foto. Sommige kwasten hebben ook nog een extra bescherming! Dit is echt een groot pluspunt als je het mij vraagt. Als een product goed en verzorgd wordt opgestuurd en aangeleverd heb je van mij al een pluspunt en zou ik er vaker willen bestellen. Heel erg netjes dus! Deze set bevat 12 oog-gerelateerde kwasten.

Zoeva Rose Gold eye set
142 Concealer buffer: voor het inblenden van je concealer
322  Brow line: invullen voor je wenkbrauwen
317 Wing liner: het maken van gedetailleerde eyeliner met wing
315 Fine liner: voor het zetten van een fijne gel/cream eyeliner

Zoeva Rose Gold Eye Set

237 Detail shader: gedetailleerde en precieze kwast voor het zetten van de oogschaduw
226 Smudger: voor het blenden van oogschaduw of eyeliner langs de wimperrand
230 Luxe pencil: aanbrengen en het blenden van oogschaduw
231 Luxe petit crease: blenden en accentueren van oogschaduw in de crease
228 Luxe crease: blenden van oogschaduw

Zoeva Rose Gold Eye Set

224 Luxe defined crease: lichtelijk blenden van de oogschaduw in de crease
227 Luxe soft definer: blenden en verzachten van de oogschaduw
234 Luxe smokey shader: voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw voor een smokey effect

Zoeva Rose Gold Eye Set vs MAC
Twee kwasten deden mij erg denken aan de MAC 217 en MAC 239, tevens ook de enige twee kwasten die ik van MAC in bezit heb.

MAC 217 en ZOEVA 227 zijn vrijwel identiek in werking, al is de MAC variant qua haren wat steviger. Bij de MAC 239 en ZOEVA 234 kan ik eigenlijk geen verschil opmerken. Voor een kwast van MAC betaal je een stuk meer dan een kwast van ZOEVA, dus mocht je nog een dupe zoeken voor de MAC 217 of MAC 239 kan ik je zeker deze twee kwasten van ZOEVA aanraden die ook los verkrijgbaar zijn.

Maar… heb jij zoveel oogschaduwkwasten nodig? als je veel speelt met oogschaduw en dol bent op het maken van looks dan roep ik volmondig JA! Ik heb ze stuk voor stuk gebruikt en ik kan eigenlijk geen minpunt bedenken. Als je alleen basis looks maakt en verder niet zo dol bent op oogschaduw zou ik wellicht kiezen om 3 losse oogschaduwkwasten aan te schaffen waarvan ik zeker de 227, 234 en de 230 aan kan raden. Dit zijn echt goede kwasten om mee te beginnen namelijk, maar qua set ben je vaak wel voordeliger uit.

De kwasten pakken het product goed op en blenden het mooi uit. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kwastenset!

Pluspunten
+ Goed en netjes verpakt bij het opsturen
+ Pakt het product goed op
+ Inclusief mooie opberg clutch
+ Stevige en mooie kwasten
+ Prijs/kwaliteitsverhouding (€65,- voor 12 kwasten is echt cheap, dan betaal je per kwast €5,40)

Minpunten
– Alleen online verkrijgbaar

De rose golden set is online verkrijgbaar voor €65,- via Zoeva (Duitsland). Mocht je deze set in Nederland willen bestellen, kan je deze variant silver-looking variant bestellen bij Douglas.

Liefs, Shiralee

Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

17 Comments

 1. 11 January 2016 / 08:59

  Ik heb de rose gouden gezichtsset en hoooo die is ook zo mooi. Deze set wil ik ook nog wel!

 2. 11 January 2016 / 11:05

  Wow ze zien er zo mooi uit, zo mooi dat ik ze wil hebben maar ik zal er niet veel aan hebben want ik gebruik nauwelijks kwasten en al helemaal niet voor mijn ogen. Hier gaat slechts een beetje mascara op.
  Fijne review!

 3. 11 January 2016 / 11:41

  Ik vind de kleur zo mooi! Misschien bestel ik de set wel bij Douglas, dan maar zilver. Heerlijk om dit te hebben!

 4. 11 January 2016 / 12:18

  Wat een mooi setje. Lijken me fijne kwasten

 5. 11 January 2016 / 13:47

  Prachtige kwasten! Leuk dat opberg tasje erbij 🙂

 6. 11 January 2016 / 19:00

  Wow, wat een mooie kwasten! Prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik ben zo benieuwd naar Zoeva, ik heb er zelf nog geen ervaring mee.

 7. 12 January 2016 / 00:01

  Wauw mooie foto’s girl! Ik heb deze set ook, alleen dan de niet-eyes-only set hehe.. Maar vind ze geweldig! X

 8. 12 January 2016 / 00:10

  Wat een prachtige kwasten set. Ik vind de kwasten van Zoeva zo geweldig.

 9. 16 January 2016 / 12:09

  Wauw prachtige foto’s en prachtige kwasten. Zou ze zelf niet aanschaffen omdat ik altijd 3 kwasten van de hema gebruik haha. O ja heb wel de zoeva bufferkwast, werk super en kwaliteit is fantastisch.

 10. 16 January 2016 / 17:49

  Ah, ze zien er zo mooi uit! Lijkt me ook een hele fijne set. Ik heb zelf nog nooit kwasten geprobeerd van Zoeva, dat wordt eigenlijk weleens tijd haha.

 11. 17 January 2016 / 17:01

  Oeh wauwie! Dat is zeker een mooie set!

 12. 17 January 2016 / 17:58

  ZIet er super mooi uit! Helemaal in vergelijking met mijn hema setje haha! x

 13. 17 January 2016 / 18:35

  Wat zien ze er mooi uit!! Ik wordt hier zo hebberig van haha…

 14. 17 January 2016 / 20:37

  Wauw, wat een prachtige set! Mijn set van Zoeva is al weer een paar jaartjes oud dus ik wil binnenkort alles weer vervangen en uitbreiden. Ik denk dat ik ook weer bij Zoeva ga bestellen, die kwasten zijn zo fijn!

 15. 18 January 2016 / 13:20

  Wat MOOI is dit! Ik heb een roze set en ik dacht dat ik daar verliefd op was, maar ik vind dit toch ook wel errrrg fancy…

 16. 22 January 2016 / 15:29

  wauw wat een onwijs mooie set zeg! hier zou iemand mij ook erg gelukkig mee kunnen maken!! liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me