Photodiary #4 | Oh, oh Den Haag

Den Haag

In de Photodiary vandaag laat ik jullie mijn dagtripje naar Den Haag zien. Hier ben ik nog nooit eerder geweest, en ik vond het bijzonder leuk! Weer een ding die ik kan afstrepen van mijn Zomervakantie to-do list. Ik heb trouwens voor het eerst ook met Handelingen gewerkt met Photoshop (een soort filter voor over je foto’s) voor op mijn blog, ik vind het wel een extra geven, maar laat me vooral weten of jullie het mooier vinden als het wat natuurlijker is zoals bij al mijn voorgaande posts.

Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag
Den Haag

Den Haag
Den Haag

Zijn jullie wel eens in Den Haag geweest?

Share:

2 Reacties

  1. 15 augustus 2015 / 19:04

    Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind het altijd mooi als er nergens een mens te zien is op van die sfeerfoto’s, dat maakt ’t nog specialer vind ik. Dan kan je echt focussen op de omgeving en de gebouwen.

    • 17 augustus 2015 / 23:09

      Thanks! Daar ben ik het ook helemaal mee eens! Het kan zo veel sfeer in een foto brengen, helemaal als je dan ook nog wat met de kleuren speelt en zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me