Philosophy Purity Made Simple

Philosophy Purity Made Simple

Philosophy belooft je make-up eraf te halen, je huid te reinigen én te hydrateren. Nou, dat is een hele mond vol als je het mij vraagt. Merken claimen sowieso vaak dingen waar ik mijn twijfels over heb. Toch besloot ik na veel lovende reviews en research deze maar eens te testen…

…En inmiddels heb ik alweer bijna een hele fles leeggemaakt! Ik heb dit product in begin september gekocht en in gebruik genomen waarmee ik iedere ochtend en avond trouw mijn gezicht schoonmaakte, en nu zit er nog een flinke bodem in. Zuinig in gebruik is het dus zeker. Je hebt ongeveer de grote van een muntstuk nodig om je hele gezicht te reinigen.

PH2

 

Zoals je ziet is het heel vloeibaar, ik moest snel een foto maken want anders liep het van mijn hand af, haha.

Het liefst maak ik eerst mijn gezicht even nat samen mijn handen, zo heb ik het idee dat ik het beter kan verdelen. Echter als ik foundation draag, haal ik dit er nog eerst af met een micellaire water, om er zeker van te zijn dat echt álles van mijn gezicht af is.

En wauw! Wat is mijn gezicht zacht als ik het schoonmaak met deze reiniger. Het voelt ook heel mild aan. Vaak als je je gezicht strak voelt trekken (wat veel mensen een lekker gevoel vinden) is het product toch te zwaar voor je huid, en met dit product heb ik daar totaal geen last van. Ik heb ook best een gevoelige huid en reageer snel op kou/warmte en als een product niet werkt resulteert dit vaak ook in puistjes, maar met dit product, heb ik nergens last van en ik wil niks anders meer.

 

PH3

De Purity Made Simple bestaat vooral uit essentiële oliën. Ik kreeg niet alles op de foto maar hier heb ik het lijstje kunnen vinden vanaf de Sephora website:

Water, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Coco-Glucoside, Cocos Nucifera (Coconut) Alcohol, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Geranium Maculatum Oil, Guaiacum (Guaiacum Officinale) Extract, Cymbopogon Martini Oil, Rosa Damascena Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract, Polysorbate 20, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Citric Acid, Imidazolidinyl Urea, Yellow 5 (Ci 19140).

Deze reiniger is te verkrijgen in de ICI Paris XL filialen en op hun webshop. Ze zijn in twee formaten te koop, 90 ML voor €10,94 en 240ML voor €19,94.

Voor de geïnteresseerden: momenteel heeft ICI Paris XL 20% korting op alle producten van Philosophy, deze actie loopt tot 12 april. Ik heb mijn voorraad alweer ingeslagen!

+
Zuinig in gebruik
Mild voor de huid
Prijs/kwaliteit/verhouding


Eigenlijk geen

Share:

2 Reacties

  1. 2 april 2015 / 22:02

    Ik gebruik purity nu een jaar met heel veel liefde, en kan echt niet meer zonder!

  2. 3 april 2015 / 19:43

    Ik wil deze geloof ik al jaren uitproberen. Op de één of andere manier komt het er nooit van, ook omdat ie best duur is. Maar je doet er wel onwijs lang mee zeg, fijn dat je dat ook vertelt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me