Paula’s Choice Moisture Boost Hydrating Treatment Cream

Paula's Choice Moisture Boost

Gezichtsverzorging vind ik denk ik eigenlijk wel het meest leuke en interessante onderwerp. Het hele traject van het onderzoeken naar de “DOES IT ACTUALLY WORK?” vind ik echt super tof om te testen. Zo kocht ik ook deze Paula’s Choice Moisture Boost Hydrating Cream voor een normale tot droge huid. But does it actually work?

MERK
Paula’s Choice is ontwikkeld door huidverzorgingsexpert Paula Begoun. Zij beoordeelt huidverzorging op make-up aan de hand van gepubliceerd onderzoek naar de ingrediënten en de werking daarvan op de huid na haar strijd tegen acne. Hierdoor kan en mag je verwachten dat haar producten effectief zijn bij rimpels, acne, rosacae en een gevoelige huid. Alle producten zijn geur- en kleurstofvrij en niet getest op dieren.

Paula's Choice Moisture Boost
VERPAKKING

De gezichtscrème komt in een tube van 60 ml en werd netjes opgestuurd in een doos met opvulmateriaal dat beschermd tegen schokken. Het kan zijn dat sommige substanties hard worden als het een schok krijgt. Het kan.

Het is ook een groot pluspunt dat het in een tube zit omdat het zo niet blootgesteld kan worden aan bacteriën. Wanneer het in een pot zit en je iedere keer de deksel eraf haalt (dus als er lucht bij komt) én je ook nog eens met jouw hand of vinger of iets erin gaat kan de werking hierdoor flink verminderd worden en dat is echt zonde want je betaald er tenslotte voor en stopt er veel tijd in.

Paula's Choice Moisture Boost

INGREDIËNTEN
De crème bevat onder andere Simmondsia Chinensis (gewoon Jojoba olie) die het vermogen heeft diep door te dringen in de huid en stimuleert het de zich te vernieuwen en te herstellen. Cetearyl Alcohol is een “vette” alcoholsoort die juist vocht in de huid houd. Maar de grootste reden waarom ik deze crème graag wou testen is vanwege het ingrediënt Niacinamide, (ik heb dit dus zo vaak opgezocht dat ik het in één keer goed kan typen, yay)  een vitamine B3 dat de barrièrefunctie versterkt en uitdroging van de huid verminderd, evenals acne en rosacea. Oh, en het beschermd je ook nog tegen de zon maar is geen vervanger voor zonnebrand. Hier vertel ik je meer over zonnebrand en waarom het zo belangrijk je tegen de zon te beschermen.

Paula's Choice Moisture Boost

WERKING
Door de tube is het heel makkelijk te doseren en ik heb echt het idee dat ik maar een klein beetje nodig heb omdat het écht voedend is. Ik heb niet het idee dat mijn huid er echt enorm op vooruit is gegaan maar het is zeker niet meer zo droog. Voorheen gebruikte ik de crème van Embryolisse, overigens een favoriet van mij, maar ik merk dat mijn huid tijdens de koudere maanden dat beetje extra nodig heeft en buiten dat gezien was en ben ik altijd enorm geïnteresseerd in de producten van Paula’s Choice. Mijn huid ziet er altijd goed en verzorgd uit na het aanbrengen van de crème! Wat mij ook is opgevallen is dat mijn roodheden langs mijn kaaklijn echt aanzienlijk minder/rustiger zijn, maar zodra er een hevig temperatuur verschil is (dus van warm > koud en van koud > warm) komen deze wel weer tevoorschijn!

De Moisture Boost Hydrating Crème is voor €29,90- te koop in de webshop van Paula’s Choice.

Pluspunten
+ Tube verpakking
+ Geen irriterende ingrediënten
+ Werkzaam bewezen ingrediënten
+ Niet op dieren getest

Minpunten
– Aan de dure kant
– Alleen online verkrijgbaar

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

6 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 08:30

  Ik wil er best meer voor betalen als het goed is en dierproefvrij 🙂 Ik heb laatst ook besteld, ben heel benieuwd 🙂

 2. 29 februari 2016 / 08:53

  Die klinkt wel echt heel erg goed! Dat ga ik in m’n achterhoofd houden.

 3. 29 februari 2016 / 10:59

  Klinkt goed en misschien is deze crème fijn om niet elke dag te gebruiken maar juist op dagen dat je extra “voeding” nodig hebt. Ik wil nog altijd iets van PC’s proberen want ik heb er veel positieve reviews over gelezen.

 4. 1 maart 2016 / 19:37

  Altijd een pluspunt als het niet op dieren getest is. Klinkt als een fijn product maar best wel prijzig ja. -x-

 5. 17 maart 2016 / 22:28

  Ik hou van Paula’s Choice! Ik gebruik een paar producten, en mijn huid is er door enorm op vooruit gegaan!

 6. 27 maart 2016 / 18:57

  Wat een fijn product! Hoewel Embryolisse ook een topper is voor mensen met een droge huid. Ik had nog nooit eerder gehoord van Niacinamide, maar ga er nu wel eens opletten in de INCI lijst. Klinkt goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me