OUTFIT OF THE DAY | Pink ‘nd lace bodysuit

OUTFIT OF THE DAY | Pink ‘nd lace bodysuit

Khaki is een kleur die altijd wel in mijn kledingkast is te vinden. Het is zo’n mooie, warme kleur en zal deze herfst ook weer flink te vinden zijn in de winkels en op het straatbeeld. De legerprinten zijn terug van weggeweest en I don’t mind want 1 – I love me some khaki en 2 – de kleur matched altijd zo mooi met mijn huid én haar!

ootdlacendkaki__008

ootdlacendkaki__007

In de outfit van vandaag draag ik een broek die ik in een boetiekje in Zaandam heb weten te scoren, maar volgens het label dat erin staat is het van het merk Cherrykoko. Naar mijn vermoeden een Koreaans merk. Op hun website hebben ze echt onwijs veel leuke dingen! Ik ga snel weer even kijken in de winkel of er meer van dit merk binnen hangt, en dan zal ik ook even kijken hoe de winkel ook alweer heet (oops). Als je het buiten Europa moet bestellen kunnen de verzendkosten en douanekosten nogal oplopen…

ootdlacendkaki__006

ootdlacendkaki__005

Mijn hakken komen van Public Desire. Als ik hakken bestel of koop, koop ik deze eigenlijk nergens anders meer dan Public Desire. Ze lopen gewoon, tot zoverre het kan, comfortabel! Ik kan er zonder problemen een hele stad of (werk)dag mee rondlopen. Je voelt het natuurlijk wel, maar ik heb ook haken gehad waar ik met een paar minuten al zere voeten kreeg.

ootdlacendkaki__003

ootdlacendkaki__002

De bomberjack die ik draag heb begin afgelopen zomer bij Primark gekocht en deze draag ik nogsteeds met veel plezier! Ik ben echt gek op deze kleur en tot mijn verbazing heb ik veel kleding in mijn kast hangen waar ik het mee kan combineren. Soms koop je wel eens iets waarvan je denkt, kan ik dit wel combineren? Vervolgens ben je thuis en kom je erachter hoeveel kleding je eigenlijk nog in je kast hebt… haha.

ootdlacendkaki__001

De tas is de tas waar ik een tijd geleden over schreef, van Paul’s Boutique. Nog steeds een fijn exemplaar!

Het geheel samen vind ik super leuk gecombineerd en ik merk ook dat ik steeds vaker dit soort broeken koop in plaats van een “normale” of spijkerbroek. Wat vinden jullie van zulke broeken?

BODYSUIT X LOAVIES (niet meer te koop bij loavies – dezelfde wel hier te koop) // JACKET X PRIMARK // PANTS X CHERRYKOKO // HEELS X PUBLIC DESIRE

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

 

Share:

9 Comments

 1. 1 October 2016 / 16:57

  Staat je zo leuk Shir! <3

 2. 1 October 2016 / 17:15

  Wat ben jij een stijlvolle vrouw zeg! Echt zo een gave stijl heb je. Ik ben er helemaal verliefd op.

 3. 2 October 2016 / 11:06

  Ik vind vooral het bomber jack heel tof omdat dat past bij mijn stijl! Gave kleuren combinatie!

 4. 2 October 2016 / 21:16

  Staat je super leuk!

 5. 5 October 2016 / 14:55

  Je ziet er heel mooi uit, alles klopt. Dit zou ik zelf aantrekken. Mooie foto’s ook.

 6. 5 October 2016 / 15:15

  Wat een toffe outfit staat je goed!

 7. 5 October 2016 / 20:05

  Leuke outfit staat je heel goed! Je top is echt prachtig!

 8. 10 October 2016 / 23:52

  Enorm gave outfit, je schoenen zijn geweldig en je topje ook! Eigenlijk gewoon alles, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me