OUTFIT OF THE DAY | Comfy sweater

OUTFIT OF THE DAY | Comfy sweater

Hi all. Vandaag weer een nieuwe OOTD want ik merk dat ik dit veel te weinig doe en hier wel heel veel positive vibes uit haal. Een van mijn fav outfits op het moment is de broek die ik maanden terug in de sale bij Topshop heb gescoord en een sweater van Primark, die ik eens voorbij zag komen bij Lilia, deze moest ik hebben! Hij is zoooo comfy, leuk en makkelijk te combineren!

ootdcomfysweater_006
ootdcomfysweater_005

ootdcomfysweater_003en4

ootdcomfysweater_002

…En een paar shots met mijn inmiddels niet meer zo nieuwe jas. Ik heb ook nog een super toffe jas gescoord bij Missguided een tijd geleden, daar moet ik zeker nog eens wat foto’s van maken want oh boy am I in love. <3

ootdcomfysweater_008
ootdcomfysweater_009

ootdcomfysweater_007

✖ TOP PRIMARK JEANS TOPSHOP SHOES ADIDAS SUPERSTAR COAT MINIMAL ✖

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

14 Reacties

 1. 25 april 2016 / 07:28

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuke stoere en comfy outift !
  Liefs Jorinda

 2. 25 april 2016 / 07:50

  Als ik deze outfit in 1 woord mag omschrijven: Stoer! Je lijkt nu echt zo’n rockchick, haha! Ik hoi van de outfit!
  Liefs,
  Elles

 3. 25 april 2016 / 08:16

  Die jas is ook al zo geweldig! Staat je echt stoer, en goed 😀

 4. 25 april 2016 / 10:13

  Zeker rockchick, maar ook door je houding en je pose. Ik houd wel van ripe jeans en de leren jas. Dat de broek zoooo comfy zit is een pluspunt. 😉

 5. 26 april 2016 / 13:37

  Looking good woman! Sweater staat je super. Mooie locatie ook, ik houd van trappetjes 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me