Outfit of the day | Two sided braids

Outfit of the day | Two sided braids

Hi all! Zo, dat is lang geleden. Mijn camera is weer gemaakt dus dat betekend: nieuwe outfitfoto’s! Ik weet alleen niet voor hoe lang deze het nog gaat doen, mijn vriend heeft het zelf weten te repareren via een onderdeel van AliExpress voor €20,-. Ha, dat scheelt mij een hoop geld op de reperatie of op een nieuwe. Mijn outfit van vandaag is heel simpel maar oh zo comfy. Het t-shirt en de ketting komen beide van Brandy Melville. Zijn jullie daar weleens geweest? Op de Leidsestraat in Amsterdam zit er een! Ik slaag hier eigenlijk altijd wel en de kleding vind ik kwalitatief ook altijd wel goed. Ook hebben ze hele leuke en subtiele sieraden voor een betaalbare prijs. (:

outfitbrandtop_2

outfitbrandtop_3

outfitbrandtop_4

Top Brandy Melville | Ketting Brandy Melville | Broek Pieces | Shoes Adidas Superstar

Share:

15 Reacties

 1. 23 juli 2015 / 09:49

  Staat je goed, die vlechten! Stoere outfit!

 2. 23 juli 2015 / 10:00

  Wat een super leuke sportieve outfit, je vlechten maken het echt helemaal af! In Antwerpen, België is er volgens mij ook een Brandy Melville, maar ik ben er nog nooit binnen geweest. Dat moet ik misschien maar eens gaan doen!

  • 24 juli 2015 / 09:37

   Thanks! Ja grappig hé, wat haar kan doen om een look compleet te maken, of make-up. Ohhhh dat moet je echt eens doen, zulke leuke dingen. <3

 3. 23 juli 2015 / 10:30

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Wat een mazzel dat hij gemaakt is voor zo weinig hihi! Ik ben niet zo van de croptops maar hij staat jou wel erg goed! Leuk die vlechten!

 4. 23 juli 2015 / 19:46

  Oooh het staat schattig en stoer tegelijk, twee vlechten! Lukt je dat zelf of heeft iemand anders ze gemaakt (ik kan het bijvoorbeeld voor geen meter)?

  • 24 juli 2015 / 09:36

   Haha dankjewel! Ik doe het altijd zelf! Op het begin liep ik er echt mee te vloeken maar hoe vaker je het doet hoe beter het gaat. Van YouTube uit heb ik trouwens heel veel geleerd! Het vraagt wel veel geduld hoor, haha!

 5. 24 juli 2015 / 13:14

  Mooie sportieve outfit, die vlechtjes staan je heel leuk 🙂

 6. 25 juli 2015 / 13:00

  Ik vind de twee vlechten echt heel gaaf! Nu wil ik ook weer lang haar.

 7. 25 juli 2015 / 21:32

  Je hebt een mooi figuur en erg schattig zo je haar! Leuke outfit verder ook 😀

 8. 25 juli 2015 / 21:36

  Ik hou ook van de Brandy! Leuke outfit en je haar is zo gaaf! 🙂

 9. 26 juli 2015 / 17:09

  Wat een toffe outfit! De broek is erg gaaf en de top is ook heel leuk. Zelf ben ik nog nooit bij Brandy geweest, ik ken het eigenlijk helemaal niet :$

 10. 27 juli 2015 / 00:13

  Leuke top zeg! De vlechten staan ook super goed bij de look en je stijl – tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me