Outfit of the day | Floral collared dress

Outfit of the day | Floral collared dress

Kleding bestellen uit het buitenland vind ik altijd een beetje naar omdat je het dan weer moet terugsturen. Niet dat dat heel erg is, maar het voelt gewoon lastiger om te doen. Sinds geloof ik niet zo heel lang geleden heeft Asos nu de mogelijkheid om jouw retour op te sturen naar een Antwoordnummer (oftewel: gratis retour sturen!!!), dat, en de 20% kortingscode die gelde betreft Black Friday/Cyber Monday.

ootdneonroseflorallangemouwen-006
ootdneonroseflorallangemouwen-005

Op mijn Asos wishlist, dat altijd gesaved is voor 60 dagen, staan echt een hele hoop aan jurkjes, rokjes, oversized jumpers en blouses. In de wintermaanden was ik eigenlijk ook nog op zoek naar wat kleding met lange mouwen, en zo kocht ik 2 jurkjes – 1 hele vrouwelijke, zoals deze, en een oversized jumper (die overigens VEEL te overpriced was/is). In mijn hoofd hebbende dat ik heel graag nog mijn hoge laarzen van Public Desire er mee wou combineren, en oh, wat staat het mooi! Eigenlijk had ik bij deze jurk eerst in gedachten om deze te combineren met mijn leren Dr. Martens, maar ik deed een vreugdedansje toen ik erachter kwam dat deze laarzen er toch veel mooier onder stonden.

ootdneonroseflorallangemouwen-001

Even een paar shots met mijn nieuwe jas. Ik heb eigenlijk maar 3 jassen, een zomerse jas, een tussenjas en een echte winterjas die kletsnat mag worden van de regen. Ik heb eerlijk gezegd het budget niet om 20 jassen in mijn garderobe te hebben hangen, en vind dat ergens ook een beetje zonde, helemaal omdat ik ook nog een beauty– en boekenverslaving heb, haha. En is daar eigenlijk iets mis mee? Ik weet zeker dat ik hier niet de enige in ben!

ootdneonroseflorallangemouwen-002

Ik vind het altijd zo leuk om mijn haren zo te dragen. <3 Half-ups zijn echt een favoriet! Natuurlijk heb ik nooit goede elastiekjes bij de hand… en zie ik op het laatste moment dat het hengsel van mijn tas eigenlijk heel erg lelijk zit. So be it! Ik ben ik, een tikkeltje onhandig, haha. Je moet ook op zo veel dingen letten! Volgende keer maar een checklist maken… haha (: of misschien ook niet, het laat wel wat van jezelf zien.

Ook heel erg mooi dat je mijn BH ziet, want nee, ik heb ook geen plak BHs. Ik heb trouwens wel gezien via een YouTube filmpje was het geloof ik (?) dat je deze bij de Action kan kopen. Dat ga ik eens proberen! Dit vergeet ik toch weer tot ik mijzelf in een vergelijkbare situatie bevindt.

ootdneonroseflorallangemouwen-004
Jurk Neon Rose
Schoenen Public Desire
Jas Minimal
Tas Georges Rech (via VenteExclusive)
Oorbellen eBay

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

21 Reacties

 1. 28 december 2015 / 09:57

  Wauw, wat een prachtige outfit! Zoiets zou ik ook zo kunnen dragen. En dat met die BH is altijd zo balen, ik vergeet dat ook altijd te kopen, haha.

  • 1 januari 2016 / 15:19

   Dankje!! Hahaha ja echt stom he?! En om nou niets eronder te dragen vind ik ook nah, dan heb ik liever dat het wat zichtbaar is (mijn BH dan, haha!)

 2. 28 december 2015 / 18:48

  Mooie outfit en super toffe foto’s! <3

 3. 28 december 2015 / 19:07

  Prachtige outfit en hele mooie jas, de laarzen staan er ook goed bij!

 4. 30 december 2015 / 14:15

  Wat een super mooie outfit! Die laarzen ben ik echt verliefd op! -x-

 5. 30 december 2015 / 22:43

  Hele mooie fotos en je schoenen zijn echt perfect gewoon, wauw! Hahaha ik zag je bh niet eens tot ik las wat je geschreven had :’) Leuk artikel!

  • 1 januari 2016 / 15:21

   Hahahaha, thanks! Ik twijfelde nog of ik de tekst erin moest laten :’)

 6. 1 januari 2016 / 13:55

  Hele leuke outfit waarin je echt je style kunt zien. Je haarkleur staat je trouwens prachtig!
  XOXO esmee

 7. 1 januari 2016 / 19:36

  Je bent zeker niet de enige hoor, ik heb ook maar een stuk of 3 jassen 😉 Mooie outfit, en goed dat je even vermeldt dat Asos geen retourkosten rekent, altijd handig om te weten 🙂

 8. 1 januari 2016 / 20:40

  Nais, nais! Je hebt een prachtige haarkleur, elke keer weer denk ik W O W. Gave outfit, staat je goed. Ik vind de hoge overknee laarzen te gek.

  Betreft het retour sturen (fijn dat dit nu gratis kan bij Asos) sluit ik mij bij je aan. Ik heb dan altijd de neiging om het weg te geven aan één van mijn zusjes 😉 scheelt moeite en ik maak iemand blij.

 9. 2 januari 2016 / 11:55

  Wow, wat een stoere foto’s! En wat zit je haar mooi <3. De outfit staat je ook heel leuk. Ik wist niet dat je het gratis kon retouneren bij Asos, dat is een leuke tip!

 10. 2 januari 2016 / 16:14

  Toffe outfit staat je heel erg goed! wat zit je make-up ook mooi! liefs

 11. 2 januari 2016 / 20:09

  Oh wauw de kwaliteit en de stijl van je foto’s is zo mooi. Hele mooie outfit ook!

 12. 2 januari 2016 / 20:24

  zo hee wat een toffe outfit! en ik wist helemaal niet dat je bij asos gratis terug kunt sturen, thnx voor de tip!

 13. 3 januari 2016 / 18:10

  Hele leuke outfit! Ik vind je jurkje heel erg mooi, ik ben iets minder fan van de laarzen maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak! 🙂

  Ik wist niet dat je bij Asos inmiddels gratis retour kon sturen! Misschien had ik dat ook beter niet kunnen weten haha ;-)!

 14. 10 januari 2016 / 12:35

  Hele mooie outfit en de foto’s zijn ook prachtig! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me