OPI Alpine Snow

OPI Alpine Snow

Witte nagellak. Sinds ik het in Pretty Little Liars (TV Show) ben tegengekomen wist ik dat ik ook zo’n lak moest en zal hebben. Overtuigd ging ik naar de Douglas om Alpine Snow van OPI aan te schaffen. Is dit dan dé perfecte witte nagellak?!

De dekking van witte nagellak schijnt lastig te vinden dus ik besloot één te proberen van een wat duurder merk namelijk het Alpine Snow lakje van het welbekende nagelmerk OPI.

OPI Alpine Snow Swatch

Perfect wit is het zeker! Maar om tot deze dekking te komen heb je dan ook wel zeker minstens 2 laagjes nodig (niet dat dat zo vreemd is, voor nagellak). De eerste dekking vind ik trouwens wel zwáár tegenvallen omdat het een beetje zo’n crackle effect geeft maar zodra je de tweede laag erop smeert en met een top coat aan de gang gaat maakt OPI mijn hart weer sneller kloppen.

Alpine Snow blijft bij mij zo’n 2 tot 3 dagen zitten tot het begint te chippen. Dat valt eigenlijk best tegen maar het ligt misschien ook wel aan mijn top coat want toen ik in de zon ging zitten werd mijn nagellak geel, huh?! Maar niet getreurd, deze lak zit ook op mijn teennagels (waar ik geen top coat op had gedaan en ook mee in de zon heb gezeten) en deze bleven gewoon spierwit. Zoals het hoort, haha!

OPI Alpine Snow

OPI Alpine Snow is bij Douglas verkrijgbaar voor €14,25. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op zich wel tevreden ben met de lak maar voor dat geld?! Nee. Daar had ik meer van verwacht.

Share:

8 Reacties

 1. 15 juni 2015 / 09:43

  Woeh dat van de gele verkleuring klinkt niet goed. Ik heb het met sommige base- of topcoats ook wel dat de nagellak gewoon lelijk wordt. Zonde!

 2. 15 juni 2015 / 10:14

  Wat jammer dat hij geel werd op je handen!
  Dat verwacht je niet van zo’n merk als OPI.

 3. Anne-Marèl
  15 juni 2015 / 11:07

  Mooi kleurtje maar dan zijn er helaas wel een aantal negatieve puntjes 🙂

 4. 17 juni 2015 / 19:44

  Ik heb hem ook en vind hem eerlijk gezegd ook niet goed genoeg terwijl OPI met Essie echt mijn lievelings is. Die van Sally Hansen moet ook goed zijn, hoorde ik.

 5. 17 juni 2015 / 20:18

  Wauw mooie foto’s van het product! Jammer dat hij al snel chipte!

 6. 17 juni 2015 / 23:04

  De witte nagellak van Essence schijnt ook goed te zijn! Scheelt heel wat geld 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me