Opgemaakt #2 | Januari 2016

Opgemaakt #2 | Januari 2016

Mijn laatste en tevens eerste opgemaakt artikel verscheen in juli 2015. Inmiddels is het januari 2016 en heb ik alweer een aantal producten opgemaakt. Het valt mij trouwens echt op hoe bijzonder weinig make-up ik op maak, het word bijna saai! Maar er staan wel een paar nieuwe dingen bij die leuk zijn voor een mini-review.

 

opgemaaktjan2016-2_v2
Maria Nila Luminous Colour Shampoo & Conditioner
– Deze mini’s heb ik gekregen in een goodiebag van Hair Coupes. De verpakkingen vind ik echt geweldig, de typografie, de kleuren en de opmaak vind ik werkelijk to die for. Oké, dat is misschien wat overdreven maar ik vind ze zo leuk! Ze zijn ook nog eens fotogeniek. De shampoo & conditioner zijn voor gekleurd haar en bevat granaatappel extract zodat het het kleurverlies moet verminderen én het is ook nog eens vrij van sulfaten en parabenen. Ik had zeker de indruk dat mijn haarkleur hier mooier van bleef maar omdat het vrij was van sulfaten merkte je wel dat het haar wat stugger aanvoelde tijdens het wassen. Of ik de fullsize zal kopen? Nah, ik wil eerst nog heel graag de Sebastian Hydre shampoo proberen.

Secret Invisible Solid deodorant – Van deze deodorant staat er een review online en vind deze zeker fijn in gebruik. Ik merk voor mijzelf wel dat het belangrijk is dat ik om de zoveel tijd afwissel met deodorant omdat het op een gegeven moment niet meer zo goed werkte zoals het op het begin deed.

HEMA nagellak remover – Tsja, hier kan ik niet zo veel over kwijt eigenlijk. Doet het gewoon prima. Ik ga nooit specifiek naar de winkel voor nagellak remover maar als ik weet dat het bijna op is en ik het mij herinner koop ik het gewoon in die winkel waar ik momenteel aanwezig ben, haha.

opgemaaktjan2016-3_v2

The Body Shop Aloe Calming Toner – Een favoriete toner van mij! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit een andere toner heb geprobeerd. Als mijn back-ups op zijn wil ik heel graag de Breath of Fresh Air van Lush eens proberen. Review van de Aloe Calming Toner vind je hier.

Garnier Micellair reinigingswater – Woohoo, verassing. Ik heb een micellair water opgemaakt (twee zelfs). Ik vind deze van Garnier zo fijn van prijs/kwaliteitverhouding + de hoeveelheid van wat er in de fles zit dat ik deze eigenlijk zonder nadenken telkens opnieuw koop. Wat betreft oogmake-up vind ik een aparte oogmake-up remover tóch fijner werken omdat ik hierbij toch wat minder hard hoef te vegen. Hoe dan ook vind ik dit echt een fijn product! Hier is ook een review van online.

Nivea 3 in 1 micellair water – Ook een hele fijne maar koop ik eigenlijk niet zo snel omdat deze veel sneller op gaat dan deze van Garnier.

Embryolisse Lait-Crème concentrate – Weer een tube van wederom een van mijn favoriete crèmes. Momenteel gebruik ik de Paula’s Choice Moisture Boost omdat ik tóch merk dat Embryolisse mij net niet voldoende voedt tijdens de koude dagen al moet ik zeggen dat ik de Embryolisse zeker weer opnieuw ga kopen voor in de zomer! Review vind je hier.

opgemaaktjan2016-4_v2

Essence eyeliner pen – Deze eyeliner pen was in no-time uitgedroogd en kon ik verder ook niet echt mee overweg.

Collection concealer 01 fair – Dit is nou echt een budget topper! Deze heb ik toen eens 3x via Amazon.co.uk besteld. Review en hoe ik dat precies heb gedaan is hier terug te vinden.

Dat was het dan eigenlijk. Ik hoop dat jullie wat aan de mini-reviews gehad hebben en het uiteraard leuk vonden om te lezen!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

9 Reacties

 1. 1 februari 2016 / 09:04

  Die van Embryolisse ga ik binnenkort eens proberen! Heb niet een extreem droge huid dus hopelijk is die creme goed genoeg 🙂 Leuk dat je dit laat zien.

 2. 1 februari 2016 / 10:02

  Leuk om te zien! Zo jammer dat die eyeliner uitdroogde, dat heb ik ook vaak! Dat micellair water van Garnier lijkt me erg fijn.

 3. 1 februari 2016 / 10:43

  Leuk om te zien, ik maak nooit zoveel op hihi! Ik heb de calming toner van TBS ook nog staan!

 4. 1 februari 2016 / 11:07

  Wow best veel dingen heb je opgemaakt! Ik heb zelf toevallig ook net het micellair water van Garnier opgemaakt haha X

 5. 1 februari 2016 / 12:06

  hmm ik zoek nog steeds een goede eyeliner ik hoor dat die van NYC heel fijn is! liefs X

 6. 1 februari 2016 / 13:45

  Ik vind het Garnier Micellair reinigingswater zó fijn en ik doe best lang met een fles ook al gebruik ik het twee keer per dag. Leuk zo een opgemaakt artikel!

 7. 1 februari 2016 / 14:07

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt. Ik vin die micellair water ook heel erg fijn.

 8. 1 februari 2016 / 20:59

  Hmm…ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe concealer. Die Collection concealer 01 fair klinkt wel interessant. -x-

 9. 1 februari 2016 / 21:36

  Wat leuk om te zien welke items je hebt opgemaakt! Ik ben helaas niet zo happy met de reinigingswater van Garnier. Al ben ik daarin volgens mij één van de weinigen in het beautywereldje, haha! Mijn huid droogt er namelijk van uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me