Opgemaakt #1

Empty products

Wie is er op het geniale idee gekomen om alle opgemaakte producten te bewaren en te laten zien in vorm van een blogpost of video? Ik vind het fantastisch en kan daarom urenlang, met of zonder bakje chips, deze posts of video’s bekijken. Heerlijk! Net alsof je in andermans make-up tas mag graaien. Daarom mogen jullie vandaag in mijn ‘opgemaakte stash (ha dat klinkt zo fout) graaien’.

1. Mijn eerste lege en zeker niet mijn laatste fles van Philosophy’s Purity Made Simple! Wat een fijn product is dit, het verwijdert mijn (laatste restjes) make-up en laat mijn gezicht schoon achter.
2. Ik heb tientallen oog make-up removers geprobeerd maar de goedkope variant van de Kruidvat vind ik nog het fijnste werken. Ik krijg altijd traanogen van oog make-up removers, maar bij deze heb ik weinig last.
3. Babyshampoo! Dit gebruik ik om mijn kwasten schoon te maken, maar vaak genoeg pak ik ook gewoon Dermolin shampoo van mijn vriend. Het is maar wat er in de kast staat.

4. Gühl zijde glans shampoo & conditioner. Ik koop shampoos gewoon als zij in de aanbieding zijn. Prima shampoo.
5. Batitste droogshampoos zijn mijn favoriet! Het laat mijn haar er niet vet uit zien en geeft een goed volume.
6. De Herbal Essences daarentegen… deze heb ik eigenlijk ook niet opgemaakt. Hij was goedkoop dus dacht het te proberen (droogshampoos vind ik duur – ik doe er ook helemaal niet lang mee), maar nee, dit product kan ik niet aanraden.

7. Yves Rocher Perfecting Toning Lotion is volgens mij gewoon een toner maar dan in gel-variant. Werkt prima en lekker verfrissend. Voor in de zomer zou ik het product opnieuw kopen, ik heb alleen nu nog 2 Aloë toners van The Body Shop op voorraad liggen!
8. Nagellak remover. Niet zo bijzonder, werkt gewoon goed.
9. Mijn favoriete dagcrème op het moment is die van Embryolisse. Het is een romige crème dat mijn huid goed voedt.
10. De Sexy Pulp mascara van Yves Rocher kreeg ik gratis opgestuurd bij een bestelling en dit was mijn eerste non-waterproof mascara en wat was ik blij verrast! Door deze mascara ben ik volledig afgestapt van waterproof mascara’s. Ik geef eerlijk toe dat ik betere mascara’s heb gehad (Chanel Le Volume en Max Factor Clump Defy!) maar deze is ook zeker niet verkeerd. Mascara is bovendien ook heel erg persoonlijk.

Dit was het dan alweer! Mijn eerste Opgemaakte producten voor mijn blog. Maken jullie in het algemeen veel producten op?!

Share:

5 Reacties

 1. 9 juli 2015 / 10:47

  Hahaha geweldig hoe jij dit artikel begint.

  Ik zou het niet kunnen want ik gooi alles direct de vuilnisbak in 😉

  Fijne producten heb je opgemaakt ik ben heel benieuwd naar jouw dagcrème.

 2. 9 juli 2015 / 11:39

  Hahha “net alsof je in andermans make up tas mag graaien”. Geweldig!

 3. 13 juli 2015 / 06:41

  Je hebt een hoop producten opgemaakt. moet ik toch ook maar eens doen, bij mij staan er zoveel halflege flesjes haha x

 4. 19 juli 2015 / 20:36

  Hahaha, wat leuk! Ik moet van mezelf deze zomer ook een boel opmaken, want heb allemaal flesjes met nog een heeeeel klein bodempje erin. Frustrerend. 😉 Bedankt voor je tip over de Kruidvat-remover, ik heb ook vaak traanogen en laat make-up daarom meestal maar zitten, wat natuurlijk ook niet echt een goed idee is… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me