NYX Taupe (+ waar ik het heb gekocht)

NYX Taupe

Contouren is eigenlijk helemaal niet zo eng als het lijkt. Vaak als ik aan contour denk, denk ik meteen aan de Kim Kardashian en perfecte Instagram & YouTube looks, maar het kan ook heel natuurlijk met deze blush van NYX namelijk: Taupe.

Toen ik mij meer ging verdiepen in het fenomeen ‘contouren’ was NYX Taupe allang niet meer te koop in Nederland. Balen. Gelukkig hebben we daar Amazon.de en mijn Skrill prepaid creditcard. Tot mijn grote verbazing zie ik, bij het schrijven van dit artikel, dat NYX Taupe zelfs niet meer naar Nederland wordt geshipped via Amazon. Nog meer balen.

Maar er is nóg een mogelijkheid om NYX Taupe te bestellen, namelijk via Shipito. Bij Shipito krijg je een Amerikaans adres, waardoor je makkelijk van Amerikaanse webshops kunt bestellen die eigenlijk niet naar het buitenland verzenden. In dit handige artikel van Mariska kom je hier wat meer over te weten.

NYX Taupe

NYX Taupe dus. Deze kleur is écht een perfecte contourkleur voor de lichte huidjes onder ons. Het heeft een koele ondertoon, waardoor je makkelijk het effect van een schaduw kan creëren én is perfect van kleur waardoor het geen ‘overkill’ geeft.

 

[twentytwenty]

NYX Taupe
NYX Taupe

[/twentytwenty]

 

Hier kan je goed het resultaat zien. Bij mij is het voordeel dat je mijn ‘natuurlijke contourlijn’ al goed kunt zien, maar met een beetje NYX Taupe wordt dit nóg beter benadrukt. Me likey. Ik draag hier alleen foundation, concealer en NYX Taupe als contour. Zoals je ziet hoeft het helemaal niet onnatuurlijk te zijn!

NYX Taupe

Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze poeder heb weten te bemachtigen! Hij is cheap, blijft mooi zitten, is gepigmenteerd, natuurlijk én blend mooi uit.

Gebruiken jullie ook een contourpoeder? Zo ja, welke?

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

6 Reacties

 1. 30 juni 2016 / 21:15

  Wat een mooie poeder! Mooi resultaat. En cool dat je de foto zo kunt sliden 🙂

 2. 1 juli 2016 / 11:59

  Helaas is dit kleurtje niet geschikt voor mijn huidskleur. Toffe before and after foto!

 3. 1 juli 2016 / 17:02

  Ik wil deze ook al zo lang! Echt balen dat ie hier niet meer te verkrijgen is. Het is zo een mooi product!

 4. 2 juli 2016 / 15:37

  Nais! Mooi product en prachtige foto’s weer, duidelijk zo een before en after foto.

 5. 2 juli 2016 / 22:46

  Wauw, wat een mooi resultaat! Prachtig bij je huid. Voor mij is het te licht 🙁

 6. 3 juli 2016 / 17:26

  Taupe wil ik ook nog een keer!
  En wat heb je dat mooi gedaan met die slider!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me