Nieuwe contourkwast – Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush

Als het op een goede contourkwast aankomt had ik er géén. Ik gebruikte altijd mijn Yves Rocher blush brush, die echt prima is voor blush, maar om mee te shapen? Nah.

Etos verkoopt nu Real Techniques! Yay! Eigenlijk ging ik er niet vanuit dat ik daar dé contourkwast tegen het lijf zou lopen, maar dat is natuurlijk vaak zo, als je ergens niet vanuit gaat of naar de stad gaat met de intentie ‘ik ga niets kopen’, loop je tegen allerlei leuke dingen aan.

Expert Face Brush dus. Bij Etos dus. De Expert Face brush is eigenlijk een foundation kwast, maar doordat de haren dicht op elkaar staan en de kwast niet verder of schuin afloopt kan je hier juist mooi je contour mee zetten. Althans, daar ging ik vanuit.

Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques Expert Face Brush

Zoals je kunt zien is de Real Techniques kwast een stuk platter dan een normale en fluffy blush kwast. Het formaat van de kwast is ook heel fijn en de haren zijn synthetisch en zacht.

Ook wel leuk om te weten; aan de onderkant loopt de kwast plat en wat breder af waardoor je deze rechtop kunt neerzetten.

Real Techniques Expert Face Brush

Voor contour gebruik ik altijd de NYX blush in Taupe, deze heb ik via Amazon.de gekocht. Deze blush heeft een koele ondertoon, perfect voor het creëren van een schaduw!

De kwast werkt echt super goed als contour kwast. Omdat deze vrij plat is kan je een mooie en strakke lijn maken. Ik contour altijd aan de bovenkant van mijn oor, richting mijn mond maar ik trek hem door tot ongeveer 1/3. Ook pakt de kwast goed het product op en blend het ook perfect uit!

Mocht je nog op zoek zijn naar een contourkwast kan ik je deze zeker aanraden! Ik ben ook niet zo’n held met contouren, maar deze geeft echt een natuurlijk en mooi effect!

Real Techniques Expert Face Brush is voor €14,49 te koop bij verschillende Etos filialen, Boozyshop en Bol.com.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

12 Reacties

 1. 11 juli 2016 / 21:45

  Ik ben gek op real techniques! Super fijne kwasten.

 2. 11 juli 2016 / 21:51

  Ik heb er eentje van Morphe, ook fijn, deze lijkt me ook best chill werken 😀

 3. 12 juli 2016 / 12:55

  Dat is zo een fijne kwast. Ik gebruik hem zelf eigenlijk altijd voor foundation en ik had er nog nooit over na gedacht hem voor iets anders te gebruiken, maar het lijkt me eigenlijk wel een erg fijne contour kwast.

 4. 12 juli 2016 / 16:11

  Bedankt voor de tip! Ik ben zo slecht met kwasten 🙁 en daarom zijn dit soort tips altijd welkom.

 5. 12 juli 2016 / 16:40

  Fijn dat je een nieuwe kwast hebt gevonden! Klinkt goed. 🙂

 6. 12 juli 2016 / 16:47

  Ik vind deze kwast heel fijn, maar ik gebruik ‘m toch het liefst voor foundation! Voor bronzer gebruik ik de Luxe Sheer Cheek van Zoeva, die vind ik persoonlijk heel fijn 🙂

 7. 12 juli 2016 / 19:32

  Oh wauw, ik heb al veel goeie dingen gehoord over deze kwast!
  Ik ga er toch eens voor kijken want kan zeker nog een goeie kwast gebruiken..

 8. 18 juli 2016 / 15:48

  De Real Techniques kwasten zijn zo fijn! Ik heb deze Expert Face Brush als eerst gebruikt voor mijn foundation, maar nu gebruik ik de Stippling Brush van Real Techniques hiervoor.

 9. 20 juli 2016 / 13:40

  Klinkt goed! Ik wil zelf ook nog een keer RT kwasten aanschaffen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me