Nica Nabi Mini bag

Nica Nabi Mini

Tassen zijn echt een must voor iedere vrouw die regelmatig wat op sleeptouw neemt. Niet alleen handig, maar vaak maakt het een outfit ook compleet. Tot voor kort had ik eigenlijk geen mini bag. Spijtig, maar waar. Daar is nu verandering in gebracht met de ‘Nica Nabi Mini bag’ die ik bij TK Maxx scoorde voor nog geen €25,-. Een tas waarvan ik wist dat deze mij héél erg blij ging maken.

Eerlijk is eerlijk, tassen draag ik niet vaak. Ik zou wel willen, maar met mijn 15″ laptop is het classy tassen aanbod nogal schaars en kies ik liever voor iets ergonomisch omdat ik best veel mee moet sjouwen naar school. Hiervoor gebruik ik een rugzak van The North Face. Prima ding, maar vrouwelijk? Nah.

Nica Nabi Mini

Op de dagen dat ik geen rugzak hoef te dragen (lees: in het weekend) heb ik eigenlijk tassen die weer net te groot zijn voor wat ik wel/niet mee neem. En toen hing daar de Nica Nabi mini bag in Mink met Rose gold details ofwel een tas dat voor mij is bestemd, ha! De kleuren zijn écht mijn ding en past basically bij heel mijn kledingkast.

Van het merk Nica had ik overigens nog nooit gehoord, maar er hingen veel leuke tassen tussen van dit merk! Oh ja, de tas kan ook andersom gedragen worden, maar zo vind ik ‘m eigenlijk wat leuker.

Nica Nabi Mini

De tas kocht in bij TK Maxx in Osdorp waar ik veel over gehoord had en dus ook heel nieuwsgierig naar was. Want een outlet store met grote merken? Helloooo?! Eenmaal daar viel de winkel mij echt zwaar tegen, het was klein en het aanbod had ik eigenlijk ook groter verwacht. Niet veel merken die ‘groots’ waren eerlijk gezegd. Omdat het dichtbij is zou ik voor de tassen nog wel eens terug willen keren.

Zijn jullie wel eens bij TK Maxx geweest? 

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

4 Reacties

 1. 3 juni 2017 / 15:53

  Super leuk tasje! Ik heb nog nooit een bezoekje gebracht aan TK MAXX, zou dat wel graag nog eens willen doen

 2. 3 juni 2017 / 23:51

  Oeh wat is dit een leuk tasje zeg! Ik ben helemaal fan!

 3. Britt
  4 juni 2017 / 07:48

  Nooit geweest, maar snel doen! Hele mooie tas is het, de kleur is ook heel mooi voor aankomend seizoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me