New in | Sperry Top-siders

Sperry

Hoi allemaal! Onlangs was ik jarig (15 april) en heb deze Sperry schoenen (aka beauty’s) van mijn ouders gekregen. Wat zijn ze toch ontzettend leuk. Die kleuren, het model, ik ben verliefd. Eerlijk gezegd, toen ik ze kreeg wist ik niet zo goed met wat ik ze moest combineren maar het schijnt dat mijn kledingkast nog overvol zit met nog genoeg leuke kleding waar ik deze bij kan dragen. Zo zie je maar, nieuwe schoenen zorgen er wel mooi voor dat je sneller ook andere kleding aantrekt. Soms matcht het net niet zoals je wilt, en met deze (nieuwe!!!) schoenen dus wel, ha.

Sperry Top-Siders

Coat Topshop | Top Primark | Jeans MET Injeans | Shoes Sperry Top-siders

Share:

16 Reacties

 1. 2 mei 2015 / 10:56

  Leuk die schoenen! Ik zie ze steeds vaker maar inderdaad ik vroeg me ook af hoe ik ze moest combineren. Het staat er goed en wat een mooi beeld op de achtergrond van de foto!

 2. 3 mei 2015 / 09:59

  Wat zijn ze tof! Ze staan jou heel mooi <3

 3. 3 mei 2015 / 12:00

  Prachtige schoenen waarvan je elke kleur kan combineren met een kledingsstuk. Je kan er veel kanten mee op. Ik zoek zelf ook nog goede schoenen die ik kan dragen voor het werk. Helaas niet zo’n makkelijke opgave…

  Ps. Ik geef momenteel een box weg. Zin om mee te doen?

 4. 3 mei 2015 / 16:04

  Ik ben dol op zulke bootschoenen, moet alleen het perfecte paar voor mezelf nog vinden hihi. Ik vind het idd ook altijd handig dat je dan andere combinaties gaat maken of juist andere kledingstukken pakt, juist omdat het dan bij je schoenen past. Leuke blog heb je:) Liefs

 5. 3 mei 2015 / 19:56

  Mooie schoenen! Ik vind het boodschoentjes sowieso erg leuk.

 6. 3 mei 2015 / 20:16

  Wat een mooie schoenen zeg! Erg leuk 😀

 7. Super mooie schoenen! Ik ben zot van zulke ‘slofjes’. Ik heb er ook gelijkaardige. Vans heeft er vorig jaar ook veel uitgebracht, daar heb ik 2 paar van 🙂
  De kleuren van jouw schoenen zijn zo zomers, staat overal leuk onder!

 8. 3 mei 2015 / 22:45

  Wat een gaaf outfit en hele mooie schoenen ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me