New in | MAC Faux en Fanfare

MAC Fanfare en Faux

Yaaaay! Het is eindelijk zo ver, mijn eerste MAC lipsticks! Daar kan natuurlijk Faux niet van ontbreken.

MAC Fanfare en Faux swatch

De kleuren die ik in mijn bezit heb zijn nu Fanfare en Faux. Tot nu toe heb ik alleen maar lipsticks van Catrice/Essence/Hema, natuurlijk niks mis mee, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel merk wanneer ik het product van MAC op mijn lippen smeer. Het voelt zachter aan, romiger, ik weet het niet, anders in ieder geval, en mijn lippen drogen minder snel uit.  Dat mag ook wel, want het prijsverschil is ook duidelijk aanwezig.

MAC Fanfare swatch

De eerste lipstick die ik heb gekocht is Fanfare. Dit is een Cremesheen lipstick en zou een medium tot maximale dekking geven en heeft een glanzende finish. De kleur vind ik heel erg mooi en zacht roze, heel subtiel! Verder smeert de lipstick romig en goed uit. Over het algemeen blijft de lipstick lang zitten maar na een maaltijd moet je deze wel weer bijwerken.

MAC Faux swatch

Faux! Yayhoo! De swatches die ik zie bij andere bloggers van Faux, och, zo mooi. Ik kreeg het maar niet uit mijn hoofd dus moest en zal dit mijn eerste MAC lipstick ooit worden.

Het resultaat is zo mooi! De Faux lipstick heeft een Satin finish. In tegenstelling tot de Fanfare zie je dus dat deze lipstick mat uitsmeert over mijn lippen en het resultaat vind ik echt meer dan mooi. Ook deze lipstick smeert romig en goed uit maar moet je wel weer bijwerken na een maaltijd.

Beide lipsticks kosten €19,- en zijn te koop bij de MAC counters in de BijenkorfDouglas en/of in de MAC Pro store.

Share:

16 Reacties

 1. 1 juni 2015 / 11:27

  Beide zijn het mooie lipsticks! Faux vind ik je het mooiste staan!

 2. 1 juni 2015 / 11:49

  Ah wauw, wat zijn ze mooi! Zeker hun geld waard. Toevallig schreef ik zaterdag een artikel over de dupe van Mac Faux.

 3. 1 juni 2015 / 15:03

  Mooie lipstickjes ik vind Faux jou erg mooi staan. Enjoy!!

 4. 1 juni 2015 / 15:05

  Mooie kleuren heb je uitgekozen, ze staan je allebei erg goed!

 5. 2 juni 2015 / 15:56

  Het zijn allebei echt prachtige kleuren die je enorm goed staan! Ik vind fanfare wel net ietsjes mooier.

 6. 2 juni 2015 / 23:45

  Wauw, wat heb je er mooie foto’s bij gemaakt!

 7. 3 juni 2015 / 14:13

  Haha fijn he MAC’s toevoegen aan je stash! Het wordt alleen echt heel snel een verslaving.. Ik heb Faux ook een poosje geleden gekocht, erg blij mee! Ik vind Fanfare ook super mooi bij je staan 🙂 X

 8. 3 juni 2015 / 18:18

  Mooie kleur, maar ik zou het zelf nooit zonder lipliner dragen want met komt de kleur wat beter uit 🙂

 9. 3 juni 2015 / 19:17

  Beide zijn erg mooi! Ik ben momenteel super fan van Faux!

 10. 3 juni 2015 / 19:35

  Wat een mooie lipsticks zeg! Ze staan je echt prachtig <3 Faux is mijn favoriet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me