My new bag + what’s in my bag?!

Calvin Klein Izzy

Als ik bijna jarig ben betekent dat maar één ding: een nieuwe tas. Vorig jaar kreeg ik een prachtige suède tas van het merk George Unanyme, maar was deze keer op zoek naar een wat grotere tas aangezien ik vaak logeer en heen en weer reis. Toen kwam ik deze beauty tegen van Calvin Klein.

BAG3

Ik kwam deze beauty tegen van Calvin Klein en zag dat deze €180,- kostte op alle webshops waar ik hem vond. Nu weet ik dat Amazon.de heel vaak korting heeft en geeft, zo heb deze kunnen scoren met 30% korting! Daar kon ik geen nee tegen zeggen natuurlijk…

Als ik een vervangende handtas wil is dat vrijwel altijd zwart, puur omdat je dit altijd wel kan combineren, mooi weer, slecht weer het maakt allemaal niet uit het kan áltijd.

BAG2

De tas is van leer en er kan echt ontzettend veel in. Je hebt 1 voorvak, waar ik altijd mijn boek in doe. Mijn bad habit is dat ik niet zonder boek in mijn tas de deur uit kan gaan. Meestal deed ik mijn boek dan in een aparte plastic zak zodat ik mijn heiligdom zo weinig mogelijk kon beschadigen, maar met dit vak is dat helemaal niet meer nodig!
Het achterste vak is diep en ook hetgeen waar je de meeste spullen in kunt stoppen.

BAG1

What’s in my bag?
Zoals ik al verklapte, wanneer ik een tas mee heb, draag ik ook een boek bij mij. Ik ben nu Harry Potter and the Half-Blood Prince aan het lezen. Harry Potter is en zal altijd mijn nummer 1 blijven en ik kan dit ook zeker aan iedereen aanraden.

Ook vind ik het fijn om een flesje water bij me te dragen en de Dopper is voor mij een uitkomst: het is BPA-vrij, ik kan het goed schoonmaken en droogmaken  én het is milieuvriendelijk.

Verder vind je nog een aantal lip producten… Ik ben echt fan van de lipbalm van Burt’s Bees! Deze maakt mijn lippen echt mooi wanneer ze schilferig zijn en geven zo’n tintelend gevoel, ik houd er van. Ze hebben deze ook in een stick vorm, dat lijkt me wel wat hygiënischer.
Oh en een handcréme kan ook niet ontbreken, zeker niet met het wisselvallige weer. Deze is van Yves Rocher, werkt oké maar heb betere gehad.

De Tangle Teezer, wat een fijne haarborstel. Doet helemaal geen pijn als ik mijn haren doorkam en haalt gemakkelijk al mijn klitten eruit. Ik moet wel zeggen dat het geen styling bortel is.

Mijn make-up tas. Deze draag ik niet altijd bij me, alleen als ik ga logeren en doe daar mijn dagelijkse make-up en verzorging in. Hier zal ik later nog wel een post over maken!

Verder heb ik in mijn tas zitten: een paar pennen en een USB stick voor school. Haar elastiekjes en bobby pins. Een eBay zonnebril in een hippe etui. Glazen nagelvijl van de Hema.  Een tote bag, voor als ik nóg meer spullen te vervoeren heb of ergens een paar boodschappen ga doen. Portemonnee met mijn schoolpas en kortingspassen. Een deodorant. Wattenstokjes, tissues, een zakje thee en een bakje waar ik netjes mijn inlegkruisjes en maandverband in kan stoppen.

Wat dragen jullie allemaal mee in jullie tas?

Share:

19 Reacties

 1. 13 april 2015 / 09:56

  Aaah, wat een super gave tas! Ik ben de laatste tijd dol op mijn H&M tas 🙂

 2. 13 april 2015 / 21:32

  Mooie tas en leuk dat je ook de inhoud laat zien! Leuk ook dat je HP leest, dat vind ik ook altijd heerlijk om te lezen. 😀

 3. 14 april 2015 / 20:12

  wat een leuke tas en wat zit er weinig in eigenlijK!

 4. 15 april 2015 / 06:20

  Wat een mooie tas! Het is soms zo moeilijk om de perfecte tas te vinden (niet te groot, niet te klein, de hengsels moeten bij je passen etc.).

 5. 15 april 2015 / 10:43

  Om eerlijk te zijn was ik meer naar je tas aan het staren dan naar hetgeen er in zit 😀 Ze is dan ook wel heel mooi. Draag zelf ik meestal kleine tasjes. Een boek geraakt er dus zeker niet in. Een labello, handcream, en m’n portemonnee en gsm is zowat het enige dat er in past. xD

  x Aurélie

 6. 15 april 2015 / 18:55

  Wat een mooie tas zeg! Wat een geluk ook dat je hem met korting kon scoren!

 7. yolanda
  16 april 2015 / 08:09

  Prachtige tas. Mooi om te zien. Erg praktisch.
  Echt leer. Verhoudingsgewijs vergeleken met andere merken goed van prijs. Kortom een goede aankoop.

 8. Anne-Marèl
  16 april 2015 / 22:01

  Leuk artikel meis. Ik heb die Hema tas ook en een bobble haha ♥

 9. Anne-Marèl
  16 april 2015 / 22:01

  Ik bedoelde dopper, de bobble is minder chill maar die heb ik ook (a)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me