Most worn nagellak | Winter 2015

Most worn nagellak | Winter 2015

Naast mijn haat/liefde verhouding met nagellak draag ik zo nu en dan wel nagellak, hoor. Bij mij komt dit echter in fases. Nu vind ik het bijvoorbeeld dood zonde om een goede top coat aan te schaffen, en haal ik uit frustratie weer al mijn nagellak er af, terwijl ik de andere keer echt genoeg geld hier aan uit kan geven. Essie’s Good to Go staat hierdoor nog altijd op mijn wishlist. Voor in de winter draag ik eigenlijk meestal de zelfde lakjes en hier is eigenlijk al een paar jaar niks aan veranderd.

mostwornnagellakwinter1516_002

Mijn nagellak collectie is ook niet zo heel groot moet ik zeggen. Ik zou ook heel graag mijn collectie weg willen gooien en alleen maar lakjes van Essie, CND en OPI willen hebben, gewoon, omdat dat mooi staat. Best erg eigenlijk, want ik heb er best een paar mooie tussen zitten!

mostwornnagellakwinter1516_003

Van links naar rechts:

OPI Alpine Snow – Een witte lak die eigenlijk helemaal niet mooi lakt. De kleur is daarentegen wel mooi, maar ja, voor €15,- voor een nagellak (… lol) vind ik dat de lak gewoon perfect hoort te zijn. Ik draag deze wel echt regelmatig omdat ik het tot nu zonde vind een nieuwe witte lak te kopen. Eerst deze op, en dan ga ik over op een van Essie! Want witte nagellak is echt <3

Flormar Purr Cat – Dit is zo’n mooie nude kleur en draag ik ook super vaak. Het mooie is ook dat als deze chipped valt het ook niet zo heel erg op, haha.

Maria Galland Rouge Mystique – Een mooie, warme en dieprode kleur. Ik ben echt gek op aubergine en dieprode tinten. <3 Deze kleur heeft een paarsige tint erin verwerkt, me likey! De houdbaarheid van de lak vind ik trouwens best slecht, want het houd soms geen 1 dag bij mij uit, en dat terwijl je €16,20 voor een lak betaald.

KIKO 379 Eggplant – Paars! Deze lak is donkerpaars, en soms tegen zwart aan eigenlijk. De kwast is breed en lakt erg fijn. Over KIKO lakjes ben ik echt te spreken, en ze zijn ook niet zo duur €3,90 per stuk. Misschien toch meer KIKO lakjes kopen ipv OPI, Essie en CND (haha).

NYC 257 Lavender Cupcake – Nog zo’n fijne lak is deze van NYC. Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als de lak van KIKO, alleen in pastel paars. Pastel tinten zijn zo mooi en met name deze paare tint vind ik erg mooi en ook geschikt voor in de winter.

KIKO 849 Pearly Antique Blue – Deze ijzige blauwe tint van KIKO heeft lichte shimmers en heeft echt mijn hart veroverd. Met name als het ijskoud is en sneeuwt vind ik dit echt zo’n leuke kleur om te dragen. Maar als ik eerlijk ben draag ik deze ook best graag in de zomer.

Make-up Studio 104 – Eigenlijk ben ik helemaal niet zo gek op donkerblauw maar deze kleur vind ik zó mooi.

Essence 144 Black is back – Prima uitziende lak met een wat mindere houdbaarheid op de nagels. Deze chipped helaas heel snel. Maar net als Alpine Snow van OPI vind ik het zonde om een nieuwe aan te schaffen terwijl ik al een zwarte lak in mijn bezit heb!

Welke kleuren nagellak draag jij het liefst in de winter?

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

6 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 09:28

  Leuk om te zien, ik draag nu heel veel rood, maar laatst ook nog knalblauw hihi!

 2. 4 februari 2016 / 11:24

  Wat een ontzettend mooie kleurtjes ! Die van Kiko vind ik een topkleur !

 3. 4 februari 2016 / 13:14

  Zo bij elkaar zien ze er ook super gezellig uit 🙂 maar die roze/rode, wauwie!

 4. 5 februari 2016 / 11:20

  Ik vind zwart altijd goed, momenteel heb ik een witte gellak op mijn nagels. Ik vind de lakjes op de foto heel mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me