Morphe 35O palette review

Morphe 35O

Het meest gewilde palette van het afgelopen jaar, de Morphe 35O, heb ik nu dan ein-de-lijk in mijn bezit. Ik moest wel een jaar lang wachten, iets met overal uitverkocht, maar ik heb het palette toch weten te bemachtigen! En vol enthousiasme ga ik er iedere keer mee aan de slag.

Het merk Morphe Brushes uit Amerika gaat lekker! Wanneer je veel YouTube of Instagram kijkt zal je er vast mee bekend zijn. Eerder heb ik weleens verteld over het palette Morphe 35U, omdat ik wat meer wou spelen met kleur. Niet veel later kwam Morphe 35O uit, en omdat ik zo enthousiast was over het 35U palette, wist ik dat dit plaatje ook (ooit, ha, een jaar later) van mij zal worden.

Morphe 35O

Het palette is zoals ik gewend ben van Morphe. Gewoon simpel, plastic en zonder spiegel.

Morphe 35O

35O bestaat uit 35 ‘natuur’ tinten, vandaar de naam Nature Glow. Het palette komt in 3 varianten, de Morphe 35O, Morphe 35O Shimmer en Morphe 35O Matte. Ik heb gekozen voor de eerste variant, de Morphe 35O. Hier zitten shimmer tinten in verwerkt, maar ook matte.

Aan de linkerkant van het palette zie je dat de tinten wat koeler zijn van ondertoon. Rechts is daarentegen weer warmer van kleur en bevat ook meer een oranje ondertoon.

Morphe 35O

Het is altijd wat lastig om alle oogschaduw te reviewen als deze geen naam bevatten. Over het algemeen zijn de meeste oogschaduws romig van textuur. Vooral de shimmer oogschaduws werken erg goed.

Sommige oogschaduws voelen kwalitatief erg goed aan, waar andere weer minder van kwaliteit aanvoelen en dus droger. Op de swatches is dit goed te zien. Ik heb geen primer gebruikt tijdens het swatchen en ook geen vochtige kwast of vinger om de kwaliteit zo goed en eerlijk mogelijk over te laten komen.

Ik heb nog lang niet alle oogschaduws gebruikt uit het palette, maar ik ben wel erg tevreden over het resultaat. De pigmentatie is meer dan prima voor wat je betaald, en het blenden van het product gaat ook gemakkelijk.

Enige nadeel is dat het veel fallout heeft. Ik raad daarom ook echt aan om eerst je oogschaduw aan te brengen en daarna je gezichtsmake-up.

Hier maak ik gebruik van het linkergedeelte van het palette:

https://www.instagram.com/p/BLDwO6kDXHD/?taken-by=shiralism

En in deze video laat ik zien hoe ik een look maak met het rechtergedeelte van het palette:

De kleuren blijven de gehele dag goed zitten, maar ik moet erbij zeggen dat ik ook altijd de Urban Decay Primer Potion gebruik. Een primer of een concealer onder een oogschaduw aanbrengen is wat mij betreft een must. De kleuren komen mooier uit én het blijft ook nog eens langer zitten.

Morphe 35O

Voor €30,- vind ik het echt een super fijn palette met de perfecte kleuren voor de herfst! Ik ben echt super blij dat ik deze nog heb weten te bemachtigen en ook  nog voor het juiste seizoen. Het is wat je er maar voor over wilt hebben, als het palette €60,- zou hebben gekost had ik er denk ik eerder voor gekozen om losse Makeup Geek oogschaduws aan te schaffen omdat veel kleuren enigzins toch wat op elkaar lijken en ik ook liever het rechterdeel van het palette gebruik. Desondanks ben ik wél erg enthousiast over dit palette en gebruik ik hem daarom ook graag!

Het palette heb ik voor €27,99 gekocht bij Boozyshop en is voor dezelfde prijs ook te koop bij The Make-up Spot. Het palette is helaas super vaak én snel uitverkocht…

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

8 Reacties

 1. 6 oktober 2016 / 08:56

  Holy moly, ik vind hem echt heel mooi <3 Ik zou hem graag willen!

 2. 6 oktober 2016 / 12:06

  Wat een pigment zeg. Ik vind het er super uitzien.

 3. 7 oktober 2016 / 09:26

  Wat een super mooi palette! Dit doet me echt weer denken aan de 88 palette tijd haha!

 4. 10 oktober 2016 / 20:43

  Wat een mooi palette, prachtige kleuren zijn het. Wat is die Instagram foto mooi zeg.

 5. 10 oktober 2016 / 23:50

  Ik ben ook zo blij met dit merk en hun oogschaduw paletten. Goede kwaliteit voor een goede prijs! Ik vind je look ermee echt prachtig <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me