Mijn haat/liefde verhouding met nagellak

Haat/liefde nagellak

Daar gaan we weer, lekker alleen thuis, lekker jezelf een manicure geven, je denkt van te voren alles gedaan te hebben en vervolgens gaat het weer mis. Dit ben ik met nagellak.

Om een lang verhaal kort te maken: Ik ben ontzettend gek op nagellak, als ik het eenmaal goed erop heb zitten. Als het erop zit en ik loop voorbij een spiegel ga ik achterlijk doen omdat ik mijn nagellak zo leuk vind zitten, euhm oké. MAAR nu komt het, ik kan er niet mee om gaan. Er gaat altijd wel wat fout terwijl ik van te voren zorg alles gedaan te hebben, WC check, schoenen check, was opgehangen check en evengoed weet ik altijd wel ergens tegen aan te stoten. Of ik denk uren later wat te gaan afwassen of zo, en dan krijg je bovenstaand resultaat wat zich uit in al de nagellak weer van mijn nagels halen. Ik.word.hier.zo.moe.van. Oh, wat ik soms ook wel eens vergeet is dat ik een nagel vergeet te lakken met een Top Coat, haha!

Bij mij blijft het ook echt niet lang zitten. Ik heb een tijd lang de Top Coat gebruikt van Out the Door en dat ging eigenlijk wel prima tot deze top coat zo stroperig werd. Na aanraden heb ik zo’n flesje nagellakverdunner gehaald (wat overigens voor geen meter heeft geholpen bij deze top coat) en tsja, sindsdien heb ik geen zin meer gehad om geld er aan uit te geven terwijl ik het wel heel leuk vind.

Ik hoor je al roepen, ‘Waarom stap je dan niet over op Gel nagellak?‘. Ja, goeie vraag eigenlijk, maar vind het apparaat zo duur. Misschien een leuk kerstcadeau?! Als dit dan daadwerkelijk echt 2 weken zitten blijft.

Als jullie tips voor mij hebben of een hele fijne top coat dan hoor ik dat uiteraard graag, haha!

Hebben jullie ook last van nagellak frustraties?

Share:

9 Reacties

 1. 8 juni 2015 / 10:53

  Mijn nummer 1 nagellak-probleem is dat ik ALTIJD moet plassen als ik NET mijn nagels heb gelakt. Ja, ook als ik vlak voor het lakken al naar de wc ben geweest.

 2. 8 juni 2015 / 12:40

  Herkenbaar! Maar sinds ik acrylnagels heb blijft nagellak langer zitten en de gellak van de salon zelf blijft 4 weken goed.

 3. 8 juni 2015 / 13:25

  Ik ben helemaal niet van de nagellak, vandaar dat ik dus altijd acryl nagels heb. Hoef ik niet zelf moeilijk te doen 🙂

 4. 8 juni 2015 / 16:01

  Haha herkenbaar! Ik doe altijd nagellak op voordat ik achter de computer ga zitten, dan blijf ik van mijn nagels af en raken mijn nagels ook niets anders aan. Werkt meestal wel! Met koud water over je nagellak wordt het ook sneller hard, meestal 😛 Helaas is het er bij mij ook al snel af door chippende nagels

  • 9 juni 2015 / 11:47

   Ja precies dat! Oh met koud water is ook wel een handige tip, thanks!

 5. 8 juni 2015 / 19:56

  Haha zo herkenbaar! Ik heb er tegenwoordig wat minder last van. Ik gebruik nu vaak lak van Essie die droogt super snel :-)! Vroeger deed ik altijd als ik in de auto zat en geïnstalleerd was mijn nagels voorzien van een lakje. Ik zat toch een half uur minimaal in de auto dus dat kon makkelijk drogen dan 😉

  • 9 juni 2015 / 11:47

   Oh dat lakje heb ik vaker voorbij zien komen, dan toch maar eens gaan proberen! Wel handig inderdaad, als je toch in de auto zit, je stoort er verder niemand mee, haha! 😉

 6. 9 juni 2015 / 11:45

  wauw ik voel je helemaal, goed artikel en ik herken mijzelf hier helemaal in! j

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me