Mijn dagelijkse zomermake-up routine 2015

Mijn dagelijkse zomer make-up!

Make-up dragen als het warm weer is buiten kan niet altijd even gemakkelijk zijn. Nu heb ik niets te klagen betreft mijn huid, maar vind ik het tóch leuk om me een beetje op te tutten.

Foundation is zo een mooie egale basis voor make-up maar in de zomer vind ik het soms echt een beetje vervelend!

Zelf zou ik eerder kiezen voor een BB cream als je écht heel graag nog een mooie teint wilt. Ik heb helaas geen BB cream maar je kan bij bijvoorbeeld de Douglas altijd vragen voor een sample als je niet zeker weet of dit je bevalt!

Of wat je ook kunt gebruiken is een poeder! Hier heb ik echter zelf (nog) geen ervaring mee.

Mijn dagelijkse zomer make-up!

Van links naar rechts (het lijkt trouwens net alsof ik geen tshirt draag maar mijn haren zitten voor de haltertop, haha)

1. Allereerst gebruik ik mijn dagcrème van Embryolisse. Daaroverheen smeer ik de zonnebrand van Suncover. Het is belangrijk je huid goed te beschermen tegen de zon!
2. Dan hebben we hier mijn bloten billen gezicht!
3. Ik doe wat concealer van Collection op de plekken waar ik dit nodig heb: onder de ogen, mijn altijd-wat-rodere neus en een pukkeltje.
4. Tijd voor het wenkbrauwpoeder. Hiervoor gebruik ik het wenkbrauwkitje van Catrice, de lichtste kleur. Zoals je kan zien zijn mijn wenkbrauwen echt super super blond.
5. Mijn haar steek ik trouwens ook op in een half-up half-down of gewoon in een hoge staart of knot.
6. Wat mascara en you’re good to go! Ik gebruik trouwens niet altijd mascara, hangt er een beetje van af in wat voor een stemming ik ben, haha.

Share:

4 Reacties

  1. 20 juni 2015 / 08:36

    Mooie natuurlijke look! Helaas is het nu nog niet zo warm, dus draag ik wat meer make-up.

  2. 20 juni 2015 / 11:11

    Make-up in de zomer is altijd lastig he? Op vakantie draag ik altijd een bronzer, maar foundation voelt dan echt te erg als een masker. Maar blotebillengezicht durf ik niet aan hoor 😉

  3. 20 juni 2015 / 15:33

    Ik moet nog een goede BB cream vinden. Fijne zomer routine, niet te veel producten en lekker natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me