Michael Kors Rose Gold MK5128 watch

Michael Kors Rose Gold MK5128 watch

Al jarenlang aas ik op het rose gold horloge van Michael Kors. Ik zou je uitlachen en zeggen dat ik nooit zo’n duur accessoire zou kopen. Dat is nog steeds waar, want door mijn samenwerking met Mostert Juweliers mocht ik een sieraad uitzoeken met 40% korting. Al gauw was duidelijk, toen ik de Michael Kors MK5128 in hun webshop zag staan, dat ik niet nog eens zo’n kans zou krijgen. Na wikken en wegen heb ik besloten de knoop door te hakken en te kiezen voor iets wat ik nou eenmaal al jarenlang wou: Michael Kors MK5128 in rose gold.

Eenmaal aangekomen dacht ik eerlijk gezegd, huh? Ik heb toch rose gold besteld. En ja, het is ook rose gold; maar het lijkt meer goud. Maar wanneer je het tegen ander goud aanhoudt merk je wel degelijk dat het een rose gouden tint heeft. Maar niet zo rose goud, of koper, als ik in gedachten had. Desondanks vind ik hem wel onwijs mooi en vind ik het ook goed bij mijn haarkleur en ondertoon van mijn huid passen.

Het horloge heeft een timer en houdt de dagen bij. Ik, als horloge noob, was echt ontzettend blij dat dit ook de dagen bij kon houden want: “hoe handig is dit dan?!“.

De MK5128 is waterdicht tot zoveel meter. Dit betekent niet dat ik hiermee zal zwemmen, hoogstens een aantal spetters water van het handen wassen. Het is ook net hoe nieuw je het zelf houdt en hoe voorzichtig jij met je spullen om gaat.

Ja, ik ben echt ontzettend blij met mijn horloge en draag deze écht met plezier!

Mocht je nog geïnteresseerd zijn in een sierraad heb ik nog een 10% kortingscode die loopt tot 31 juli bij MostertJuweliers. Gebruik dan de code ‘ShiralismFan‘ bij het afrekenen!

Hebben jullie ook een designers horloge? x

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

4 Comments

 1. 12 June 2017 / 07:20

  Huh ik had gecomment maar is dat nou alleen te zien op Bloglovin? XD

  • Shiralee
   Author
   12 June 2017 / 08:36

   Huh ja wat is dit nu weer dan!

 2. Britt
  12 June 2017 / 17:07

  Wauw, hij is zo mooi!

 3. 12 June 2017 / 22:31

  Wauw wat een plaatje zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me