MannyMUA x Makeup Geek palette

MannyMUA x Makeup Geek

Hi all! Wellicht hebben jullie dit palette eerder voorbij zien komen, als niet: maak kennis met dit prachtige pareltje van Makeup Geek, namelijk het MannyMUA x Makeup Geek palette.

Makeup Geek aka Marlena begon als YouTuber en heeft inmiddels een eigen bedrijf waar zij haar eigen make-up verkoopt onder de naam *tromgeroffel* Makeup Geek. Met name het laatste jaar is het merk ook vrij bekend geworden in Nederland en nu heb ik ook een palette weten te bemachtigen. Dit palette is in samenwerking met MannyMUA, ook een bekende (en één van mijn favorieten <3) YouTuber.

MannyMUA x Makeup Geek
MannyMUA x Makeup Geek
MannyMUA x Makeup Geek

Let’s talk about packaging! Het palette ziet in een cute en vierkant, stevig en kartonnen doosje met een magneten sluiting. Het is super leuk en glimmend afgewerkt. Op de achterkant staat de maantjes die MannyMUA in zijn logo gebruikt met de kleuren.

MannyMUA x Makeup Geek swatches

Van boven naar beneden, van links naar rechts:
1. Artemis, Beaches & Cream, Luna
2.  Cosmopolitan, Sora, Frappe
3. Insomnia, Mars, Aphrodite

Mars voelt als enige wat droog aan, maar de pigmentatie liegt er niet om. Alle swatches zijn droog aangebracht, wanneer je dit vochtig aanbrengt zal de pigmentatie nog feller zijn.

Sommige kleuren zaten als favorieten van Manny al in het vaste assortiment, maar een aantal heeft hij ook zelf ontwikkeld samen met Makeup Geek.  Beaches & Cream, Cosmopolitan, Frappe en Insomnia (alleen pressed beschikbaar in het palette) zijn kleuren die al in het vaste assortiment zitten van Makeup Geek en favorieten zijn van Manny. De overige kleuren zijn zelf ontwikkeld samen met MannyMUA.

MannyMUA x Makeup Geek

MannyMUA x Makeup Geek swatches

Eén sneak peek van een look die ik heb gemaakt. Je kan echt alle kanten op met dit palette, dat maakt het ook zo leuk! De kleuren zijn heel mooi en warm, blenden goed, I love it. <3

Ik was gek genoeg om de invoerkosten voor lief te nemen (€21,46) maar ik snap dat je dat een beetje te gek zal vinden. Het palette kost $45, omgerekend €40,-. Ben je ook zo gek, dan is het palette te bestellen via de officiële website van Makeup Geek.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

11 Reacties

 1. 18 april 2016 / 08:19

  Ik vind het palette zooooo tof, maar ik ben op een no buy! Toffe look heb je gemaakt <3

 2. 18 april 2016 / 08:40

  Zo’n mooi palette!! Ik vind eigenlijk alles van makeup geek echt helemaal top! Je hebt er een mooie look van gemaakt.

 3. 18 april 2016 / 08:53

  Je hebt ‘m gewoon, waaah! Zo jammer dat ik er te arm voor ben, dankzij alle andere dingen die ik altijd koop :’D super gaaf om te zien!

 4. 18 april 2016 / 09:09

  MannyMUA die volg ik ook wel. Mooie palette en mooi om te lezen hoe samenwerking is gegaan. Ik vind je look heel tof.

 5. 18 april 2016 / 11:56

  Oooh wat mooi dit palette! Ik hoor de laatste tijd zoveel over makeup geek, het maakt me steeds weer erg nieuwsgierig. Je hebt trouwens ook een super gave look gemaakt.

  • Shiralee
   Auteur
   28 april 2016 / 11:33

   Thanks! Ja, dit was ook mijn eerste ervaring maar ik weet een ding zeker: ik ga meer eyeshadows kopen! haha.

 6. 19 april 2016 / 16:03

  Mooie kleuren en mooie look heb je ervan gemaakt!

 7. 20 april 2016 / 08:37

  Die invoerkosten vind ik too much! Jammer dat ze dit nog steeds in rekening brengen. Je hebt een mooie look gemaakt.

 8. 20 april 2016 / 09:01

  Prachtige look meis! Ik ben echt zelf verliefd op het palette maar de prijs met invoer valt het best mee (vind ik tenminste hahaha). Ik heb het op beautybay gekocht destijds (geen invoer) en daar was ik 49 pond (61 euro) kwijt, dus je komt wel op hetzelfde uit.

  • Shiralee
   Auteur
   28 april 2016 / 11:34

   Thanks! Oh dat valt dan eigenlijk nog wel mee, hahaha! Baalde er namelijk zo van dat hij niet meer op BeautyBay beschikbaar was!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me