Make-up Studio lumière eyeshadows

Make-up Studio lumière eyeshadows

Make-up Studio is een merk waar ik eigenlijk best wel vaak wat over hoor maar nooit naar binnen loop. Elke keer kies ik toch voor MAC, en sinds Urban Decay in de stad zit breng ik daar ook nog even een bezoekje aan. Vanaf vandaag is daar verandering in gekomen en zal ik Make-up Studio niet zo snel meer over slaan.

Ik heb 3 mono oogschaduws gekocht, die ik vandaag voor jullie wil reviewen. Samen met deze oogschaduws heb ik ook nog een nagellak en 2 lipglossproducten gekocht die in latere artikelen aan bod zullen komen.

De oogschaduws die ik heb gekocht komen uit de lumière collectie, dit klinkt alleen al mooi en luxe. Lumière staat volgens Make-up Studio voor een kwalitatief hoogwaardige, zeer kleurintensieve, super glanzende, gebakken poederoogschaduw die niet stuift. Zo, wat een mond vol.

Laten we verder gaan kijken

muslumiere_002

muslumiere_003Van links naar rechts: Bizar Bronze, Rusty Radiance en Peary Plum. 

Zoals je ziet zijn de oogschaduws echt super gepigmenteerd en deze foto’s zijn zonder flitser genomen! De kleurencombinatie vind ik ook echt super, en het zijn ook altijd wel kleuren die je altijd kunt gebruiken en ook altijd anders kunt gebruiken. Ze zijn ook ontzettend goed op te bouwen.

Zo ging ik vandaag voor een wat zachtere look:

muslumiere_004

muslumiere_005

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe oogsschaduws en kan er ook nooit genoeg van hebben. Ze zijn voor € 17,90 per stuk te koop bij Make-up Studio.

Hebben jullie iets van Make-up Studio in jullie stash?

Share:

7 Reacties

 1. 6 oktober 2015 / 14:21

  Mooie kleuren zeg! Ik ga eigenlijk ook niet zo vaak langs bij Make-Up Studio, zonde eigenlijk want ze hebben mooie producten.

 2. 6 oktober 2015 / 15:36

  Ziet er zeker goed uit. Mooie look heb je ermee gemaakt. Ik ken het merk niet!

 3. 16 oktober 2015 / 09:41

  Wat een mooie kleuren! Zelf heb ik een paar lipsticks en blushes van hun maar deze eyeshadows zien er ook zeer goed uit.

  • 17 oktober 2015 / 11:05

   Zijn die ook zo fijn?! Het is best een fijn merk volgens mij maar je ziet het helemaal niet zo vaak voorbij komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me