MAC Toasted Blonde wenkbrauwgel

MAC Toasted Blonde wenkbrauwgel

Het is zover! Ik kan mijn gebleekte wenkbrauwen nu eindelijk in dé (lees: mijn) perfecte tint maken met deze MAC Pro Longwear Waterproof Brow in 06 Toasted Blonde. Wauw wat een mondvol. Heb ik je al een beetje nieuwsgierig kunnen maken?!

Nu zijn mijn wenkbrauwen natuurlijk niet echt gebleekt. Zoals de meeste van jullie misschien al weten heb ik rood haar en blonde wenkbrauwen. Ze zijn dus zo desdanig blond dat ik maar geen perfecte match kon vinden met mijn haarkleur want ik ben niet blond, maar ook weer niet kastanjebruin/rood. Ik zit er net tussen in.

Toen kwam ik deze MAC Toasted Blonde wenkbrauwgel tegen en het was een match made in heaven.

toastedblonde-003

Bij de MAC Pro Store laat ik het mij eerst altijd even opsmeren voordat ik het product koop. Dit doe ik eigenlijk altijd als wij niet meer over een budget merk praten, just to be sure.

Het product komt in een soort mascara-systeem (wauw, ik heb een blog en ik weet geen eens hoe zoiets heet, okay) met een fijne borstel. De borstel sepereert mijn haartjes en brengt het gelijk in model: win win! zou ik zeggen. Omdat de borstel fijn is kan je het product ook gelijkmatig verdelen, heel fijn!

Op naar het resultaat…

toastedblonde-001

Aanschouw links mijn blonde wenkbrauwen en rechts mijn wenkbrauwen met MAC Toasted Blonde! Wat ben ik blij met dit product zeg. Het doet net wat meer “poef” met mijn gezicht en ik vind het echt een finishing touch! Wenkbrauwen zijn zó belangrijk als je het mij vraagt. Ik ga ook nooit zonder mijn wenkbrauwen in model te brengen de deur uit, gewoon nee, ook al zijn ze licht van kleur! Als al je haar maar goed zit, haha.

Ik kan dit product met volle 100% aanraden aan alle overige roodharigen als ik, met hele blonde wenkbrauwen! Het was voor mij een hele zoektocht maar hey, dan heb je ook wat.

MAC Pro Longwear Waterproof Brow 06 Toasted Blonde is voor €16,- te koop bij verschillende MAC counters (of online) bij de Douglas, Bijenkorf of MAC Pro Store.

Share:

7 Reacties

 1. 3 augustus 2015 / 11:57

  Leuk dat je eindelijk een wenkbrauwgel voor jezelf gevonden hebt! Hij lijkt me wel erg fijn 🙂 Ik ga eens kijken bij de douglas of ze meer kleuren hebben ^^

 2. 3 augustus 2015 / 12:10

  Wauw dit is inderdaad precies de goede kleur voor jou zeg! Ik kan me voorstellen dat je er heel erg blij mee bent!

 3. 4 augustus 2015 / 00:59

  Wat een prachtige foto’s maak jij! Lijkt me een erg fijn product om een keer te proberen. Vroeger deed ik niks aan mijn wenkbrauwen, maar tegenwoordig teken ik ze ook altijd bij. Het geeft idd net wat meer poef aan je gezicht.

  • 5 augustus 2015 / 19:58

   Wat leuk om te horen! Dankjewel! Ja klopt inderdaad, echt fijn product hihi.

 4. 4 augustus 2015 / 21:17

  Wauw, wat fijn voor je dat je een goede kleur hebt gevonden! Mij wenkbrauwen zijn donkerder als mijn eigen haarkleur en vind het ook erg moeilijk om mijn wenkbrauwen in te kleuren, zonder ze nog donkerder te maken!

  • 5 augustus 2015 / 19:58

   Thanks! Ja dat lijkt mij ook lastig inderdaad! Wat gebruik je dan precies? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me