MAC Stone lipstick

MAC Stone

MAC lipsticks en mijn Urban Decay lipstick zijn naar mijn weten de fijnste op de markt. Het voelt prettig aan, het blijft lang zitten en het droogt de lippen niet extreem uit. Vandaag heb ik er weer een pareltje bij namelijk: MAC Stone.

MAC Stone is net even een andere kleur dan je gewend bent. Het is een donker bruine lipstick met een grijze ondertoon. Of een grijze lipstick met een donker bruine ondertoon… You either love it or hate it!
MAC Stone

MAC Stone

De verpakking is wat wij van MAC gewend zijn, simple but classy.

De kleur, Stone, is een matte lipstick maar voelt totaal niet zo aan. Het is ook typisch een kleur die bij iedereen anders staat.

MAC Stone bare lips

Bare lips (of nou ja, met een beetje vaseline)

MAC Stone

MAC Stone

MAC Stone full face

Full face

MAC Stone is in korte tijd echt in mijn favorieten terecht gekomen. De kleur is totaal anders, maar zeker niet ondraagbaar. Hij combineert tot mijn verbazing erg goed, en het is net even wat meer gewaagd. Ja, ik ben fan!

MAC Stone

MAC Stone is voor €19,50 verkrijgbaar bij de MAC counter bij Douglas, de Bijenkorf of MAC Pro store.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

8 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 09:25

  Ik ben fan van de kleur, bij jou staat hij goed. Ik zie er meteen een stuk ouder uit.. 😉

 2. Britt
  13 februari 2017 / 09:39

  Ontzettend gave kleur!

 3. 13 februari 2017 / 16:53

  Ik vind deze kleur erg mooi bij je staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me