MAC Soar lip pencil & Brave lipstick

MAC Soar en Brave

Een uurtje eerder uit betekent ongepland naar de stad, op je hakken alle winkels af lopen voor een MAC Soar lippotlood om vervolgens de laatste 2 tegen te komen bij d MAC Pro store op de Heiligeweg. Yes. Maar dat maakt niet uit, ik heb ‘m eindelijk en tot mijn verbazing kan ik best goed op hakken lopen, haha.

Ja, het klopt helemaal. Eenmaal begin je aan je eerste MAC lipstick en kort daarna wordt het een verslaving. I admit and I don’t care! Het is zo leuk, ze zijn zo mooi, ruiken zo lekker, en zitten zo fijn! Nu kan ik daar ook mijn eerste MAC lip pencil bij toevoegen namelijk: Soar. Je hebt er vast wel (of niet) wel eens over gehoord: de Kylie Jenner lip. That thing, inderdaad. Het schijnt dat zij haar lippen bijtekende met het Soar lip pencil en Brave lipstick, of Faux, of Velvet Teddy.

Nu heb ik Faux (soortgelijke lipstick – nee je hebt ze echt niet alle twee nodig) al in mijn bezit, maar vroeg de verkoopster welke zij mij aanraadde bij het Soar lip pencil. Ik kon vast en zeker toch niet zonder een lipstick te hebben gekocht de winkel uit lopen?! Maak kennis met: Brave. Oh, en Soar natuurlijk.

MAC Soar en Brave
MAC Soar en Brave
MAC Soar en Brave
MAC Soar en Brave
MAC Soar en Brave
MAC Soar en Brave

En oh, wat zijn ze mooi. Wat ben ik toch blij met dit cosmeticamerk.

MAC Brave is (net zoals Faux) een satin lipstick met een paarse/roze maar warme ondertoon en smeert gemakkelijk over de lippen, en droogt het (bij mij) ook niet uit! But remember: probeer je lippen altijd goed te verzorgen!

De lipstick houdt het zeker (!) een paar uur uit op mijn lippen, maar in combinatie met het potlood is het wel mooier om deze bij te werken, omdat deze namelijk nóg langer blijft zitten.

MAC Brave is te koop voor €19,50 en voor MAC Soar betaal je €15,50 – te koop bij Douglas, MAC, of de Bijenkorf.

Share:

17 Reacties

 1. 5 november 2015 / 13:33

  Staat je prachtig. Dit is volgens mij het derde artikel wat ik over de Soar lip pencil lees…Jullie weten mij goed te prikkelen en nu zit blijft het in mijn hoofd zitten natuurlijk.

  Prachtige foto’s!

 2. 6 november 2015 / 07:21

  Wat een prachtige kleur, die je zeker kunt hebben!
  XOXO esmee

  • 9 november 2015 / 09:03

   Het is ook echt een super fijne combo! Ben zo blij dat ik Brave er ook bij heb gekocht!

 3. 8 november 2015 / 14:48

  Dit duo staat al ZOOOO lang op mijn wishlist!
  Zo ontzettend mooi <3

 4. 8 november 2015 / 19:43

  Wat een ontzettend mooie lipstick en lippotlood ! Staat je erg mooi !

 5. 9 november 2015 / 13:17

  Staat je super mooi! Wat hou ik toch van MAC haha 🙂

 6. 9 november 2015 / 13:50

  Wauw echt een super mooie kleur, staat ook heel mooi bij je!

 7. 9 november 2015 / 17:42

  Prachtig! Doet me heel erg denken aan mijn gouden combi: MAC Whirl lipliner en MAC Velvet Teddy lipstick. Alleen zijn deze matte en niet satin!

 8. 12 november 2015 / 15:13

  Hele mooie kleur hij was toen iedere keer uitverkocht nadat ik deze lipstick had gekocht, nu wil ik de kleur whirl, stone en antique velvet 🙂

 9. 12 november 2015 / 19:28

  Soar wil ik ook nog steeds! Helaas heb ik het geluk nog niet gehad. Als ik bij de counters kom is die áltijd uitverkocht 🙁 Wat een geweldige combo!

 10. 13 november 2015 / 08:07

  Ooh wat staan ze jou mooi!! Ik heb Soar nog liggen maar heb nog geen tijd gehad om m uit te proberen >_<

 11. 16 november 2015 / 13:21

  Hele mooie kleuren! Ik heb Whirl en Twig, die zorgt een beetje voor dezelfde soort combinatie qua kleur 🙂 ik hou van deze niet-felle roze tonen, hij staat ook prachtig bij je huid trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me