MAC FIX+ REVIEW

MAC Fix+

MAC Fix+ ofwel, MAC Prep + Prime Fix+ is ontzettend populair in beautyland. En als iets ontzettend populair is, wil ik het natuurlijk ook wel eens testen.

Inmiddels alweer een aantal maanden geleden kocht ik MAC Fix+, een mist dat de huid een verfrissend gevoel geeft en je make-up look compleet maakt. Dat klinkt alleen al veelbelovend!

MAC Fix+

VERPAKKING

Fix+ komt in een plastic spuitflacon van 100ml met een handige dop zodat je deze op slot kunt zetten. Dat vind ik altijd fijn voor als het product gaat lekken.

Het heeft een typische MAC uitstraling door het logo en de zwarte dop. Simple but classy.

MAC Fix+

WERKING

Fix+ is niet te verwarren met een setting spray. Bij een setting spray, spray je jouw make-up ‘vast’ zodat deze de hele dag blijft zitten. Bij deze fixing spray werkt dat net even anders.

Het fixeert namelijk je make-up, ofwel, door een aantal sprays Fix+ te gebruiken blenden je poeders mooi in de foundation en zorgt het ervoor dat het geen cakey effect achter laat.

MAC Fix+ is gemaakt van vitaminen en mineralen met groene thee, kamille en komkommer. Dit geeft een verzachtend noch verfrissend gevoel. Het product wordt daarom ook vaak gebruikt als primer, omdat het glans en hydratatie achter laat.

MAC Fix+

IN GEBRUIK

Zelf gebruik ik het product niet als primer maar als fixing spray. Wanneer ik klaar ben met mijn make-up, spray ik een aantal keer wat Fix+ over mijn gezicht en laat het even intrekken. Dit geeft echt zo’n lekker gevoel! Alleen al voor het gevoel zou ik dit product willen hebben, haha.

Je merkt dat alle poeders mooi in de huid blenden en niet op de huid blijven liggen. Love it!

Daarnaast gebruik ik het product ook vaak voor mijn oogschaduw. Ik pak wat oogschaduw op een oogschaduwkwast en spray deze in met Fix+ zodat de pigmentatie feller wordt. Dit is vooral mooi met shimmer kleuren op het ooglid!

MAC Fix+

CONCLUSIE

I’m sold! MAC Prep + Prime Fix+ is ideaal om je gezicht wat op te frissen, je make-up mooi in elkaar te laten ‘smelten’ én om de pigmentatie van je oogschaduw feller te maken. En dit is ook typisch zo’n product dat je mist wanneer je het niet bij de hand hebt! Als ik het vergeet op te sprayen voel ik mij gelijk zo incomplete. Ja, echt heel suf, maar het voelt echt alsof het mijn look af maakt.

Het product gaat ontzettend lang mee en is dus qua prijs/kwaliteitsverhouding ook top. Voor 100ml betaal je €17,50. Te koop bij MACDouglas en de Bijenkorf.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

3 Reacties

  1. 30 januari 2017 / 11:00

    Ik vind dit echt een fantastisch product, omwille van de redenen die je geeft. Door mijn droge huid zijn de meeste setting sprays veel te sterk dus ik hou ervan om mijn make-up ‘af te werken’ met Fix+, zodat mijn gezicht minder droog oogt. Het is echt zo’n multitaskend product dat onmisbaar geworden is in mijn stash.

  2. 30 januari 2017 / 11:47

    Deze lijkt me super fijn! Ik heb een tijdje de Deslick van Urban Decay gebruikt en dat is ook zo een geweldig product. Helaas wel erg duur 🙁

  3. 30 januari 2017 / 12:39

    Dit lijkt me echt een geweldig product! Wel aan de prijzige kant, maar zo te lezen is dat ’t zeker waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me