LUSH Tea Tree Water toner

LUSH Tea Tree Water

Mijn zoveelste Aloë Vera toner van The Body Shop raakte op. Dit betekende, omdat ik toch mijn hele skincare routine op de schop heb gegooid, voor een nieuwe toner. Hello: Tea  Tree Water Toner van LUSH.

Tea Tree is eigenlijk een uitdrogend ingrediënt en hoewel ik een droge huid heb wist ik zeker dat ik dit product wou uitproberen want het schijnt een king te zijn in het verminderen tot verhelpen van acne. Toen ik vitamine B12 tekort had en hiervoor supplementen slikte, kreeg ik nogal last van acne. Hier wou ik iets aan doen, ik stopte met het slikken van de pillen en omdat mijn skincare routine toch allemaal op raakte, ging ik nieuwe producten uitproberen.

LUSH Tea Tree Water

Over LUSH producten hoor je altijd heel veel goeds dus ik besloot twee producten aan te schaffen, LUSH Ultrabland en Tea Tree Water toner. LUSH Ultrabland om mijn droge huid een handje te helpen, en de Tea Tree toner om mij te helpen bij acne. Een goede combinatie, dacht ik zelf.

LUSH Tea Tree Water ingredienten

Ingrediënten

Tea Tree Water is eigenlijk tea tree olie dat is opgelost in water. Tea tree olie is antibacterieel en werkt schimmelremmend dat vooral heel werkzaam is tegen gisten. Eveneens als Grapefruit Water, dat ook een antibacteriële werking heeft. Jeneverbes Water helpt bij het schoonhouden van de huid. *Limonene is een geurstof met een zoete citrusgeur dat veel voorkomt in essentiële oliën. Parfum ontstaat bij LUSH vaak uit essentiële oliën, hier kan een medewerker van LUSH jou misschien beter bij kunnen helpen! Verder bevat het product parabenen om de houdbaarheid iets te verlengen.

LUSH Tea Tree Water

Werking

Ik gebruik de toner in de ochtend zonder ander product. Dit spray ik over mijn gezicht en dan ga ik eroverheen met een wattenschijfje. Soms spray ik het ook op een wattenschijfje en dan over mijn gezicht. Werkt allebei prima. Ik volg met een dagcrème.

In de avond gebruik ik deze na LUSH Ultrabland en vóór mijn dagcrème. Het haalt de laatste restjes vuil en cleanser van mijn gezicht en het geeft zo’n fris gevoel! Mijn acne is ook minder geworden, maar dit kan ook zijn vanwege mijn vernieuwde skincare routine en omdat ik mijn B12 supplementen al enige tijd niet meer slik.

Ik ben er overigens wel van overtuigd dat dit ingrediënt nogal werkzaam is tegen acne. Voordat ik mij had verdiept in skincare gebruikte ik namelijk ook een Tea Tree cleanser van The Body Shop (met Alcohol Denat!) maar ik was vrijwel altijd wel vrij van enige oneffenheden.

Het gevoel wat het product nalaat vind ik eigenlijk veel fijner en frisser dan The Body Shop Aloë Vera toner, dat al enige tijd favoriet is bij mij. De Tea Tree toner gebruik is ook heerlijk om even in het gezicht te sprayen om een warme zomerdag. Ik ben echt ontzettend tevreden over dit product!

Wel raad ik aan om, indien je een droge huid heb, verzorgende producten erbij te gebruiken. Zelf merk ik hierdoor niet dat de toner mijn gezicht hierdoor uitdroogt. Voor een vette huid moet dit, naar mijn inzien, geen probleem zijn.

Tea Tree Water toner wordt verkocht in twee formaten: 100g voor €6,95 en 250gr voor €13,25.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

8 Reacties

 1. 22 augustus 2016 / 12:58

  Ik heb deze een tijd gehad, maar ik heb inderdaad een droge huid dus dan is het niet zo geschikt. Verder wel een lekker product!

 2. 22 augustus 2016 / 14:02

  Ik baal echt elke keer dat er geen Lush winkel in mijn buurt zit. Misschien moet ik binnenkort maar een lading producten online kopen 😉

 3. 22 augustus 2016 / 19:34

  Dit klinkt echt als een super fijn product! Hoor er heel veel positieve verhalen over.

 4. 22 augustus 2016 / 20:11

  Ik heb een droge huid en geen acne, hoewel dit als een heel fijn product klinkt is het misschien toch niet ideaal bij m’n huidtype :O maar Lush heeft wel meer lekker spul voor verschillende huidjes 🙂

 5. 23 augustus 2016 / 10:46

  I need this in my life! Toen je zei dat dit the king is in het verminderen van acne was ik helemaal verkocht. Ik ga eens kijken!
  Liefs,
  Elles

 6. 27 augustus 2016 / 09:42

  Ik hou echt van dit product vooral op een warme zomerse dag wanneer ik geen make-up op heb!

 7. 27 augustus 2016 / 21:51

  Het klinkt echt heerlijk! Jammer genoeg heb ik een droge huid dus ik weet niet of het iets voor mij is.. 🙁

 8. 6 september 2016 / 14:34

  Ik vind deze ook ontzettend fijn, hoewel ik de afgelopen tijd wel een fles Tea Tree Toner van TBS heb opgemaakt. Beide zijn prettig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me