Lime Crime Venus palette

Lime Crime Venus bundle

Na mijn Venus II review is hier de review van het eerste palette: Venus! Een onwijs mooi palette met alleen maar roze tinten. Ben je gek op roze en everyday tinten? Dan is deze voor jou! Kijk snel verder voor meer info. (:

Lime Crime Venus I

Lime Crime Venus I

De verpakking is net zowel als bij Venus als Venus II in dezelfde stijl gebleven. Super leuk gedaan! Ook dit palette heeft een magneetsluiting en een spiegel. Het formaat van het palette is ook compact zo dat het makkelijk is mee te nemen.

Venus bevat 8 gepigmenteerde toffe nude tinten voor je everyday make-up look:

Lime Crime Venus I

Venus – Kleur van ‘beschadigd’ fruit, velvet matte
Shell – Opaal achtig roze, glow
Aura – Ivoor goud, glow
Creation – Roestbruin, matte
Icon – Vuil bruin, matte pearl
Rebirth – Kleur van een overrijpe nectarine, matte
Divine – Stofachtig steen, matte
Muse – Bourgondisch rood, matte

Lime Crime Venus

Venus – Shell – Aura – Creation – Icon – Rebirth – Divine – Muse

Divine is de enige kleur uit het palette die wat moeilijker was met swatchen.

Meraki Cosmetics Clio

Burnt Orange (ABH) – Venus – Muse – Rebirth – Shell

On tzeh eyes! Het palette doet je wellicht denken aan ABH Modern Renaissance, en ja, mij eigenlijk ook wel een beetje. Als je de één hebt, heb je dan de ander zeker niet nodig. Voor mijn transitiekleur in deze look heb ik zelfs Burnt Orange uit het ABH palette gehaald. Woops! Dit is meer omdat ik tóch net zo’n kleur mis in dit palette: de perfecte transitiekleur.

Desondanks is het wel een prachtig palette voor alle nudes en rozige tinten. De pigmentatie is top en alle kleuren blenden mooi.

Lime Crime Venus I

Details!

Lime Crime Venus I

Al met al weer een onwijs mooi palette van Lime Crime. Enige minpunt is dat ik geen perfecte transitiekleur vind in dit palette. Je kan wel Rebirth, Divine of Creation gebruiken, maar als transitie ben ik vaak toch op zoek naar iets ‘zachters’.

Beschik je al over het ABH Modern Renaissance? Dan heb je deze hoogstwaarschijnlijk niet nodig! Ik heb deze samen in een bundle gekocht met Venus II, omdat ik beide palettes gewoon onwijs mooi vindt en geloof het of niet: ik gebruik én Venus én Modern Renaissance heel vaak. Kortom: als je zo’n Make up Junk bent als mij dan vind je dit palette zeker ook leuk. Want eerlijk is eerlijk: echt nodig heb je het nooit, haha.

Venus is te koop via Lime Crime hun officiële webshop, komt uit Amerika, maar zonder invoerkosten! “Flat rate on AU, NZ, FR, DE, BE, NL, ES, DK, HK and UK orders is $10.95 (trackable + duties and taxes prepaid by Lime Crime)” . Het palette kost los €31,29. Wil je het samen in een bundle komen met Venus II kost het €48,77. Lime Crime heeft vaak korting, aan te raden is dus ook je in te schrijven voor hun mailing list (nieuwsbrief). Ik heb ook nog een $5 kortingscode die je kunt gebruiken via deze link. Hier spaar ik zelf punten mee voor korting bij Lime Crime, maar voel je niet verplicht deze te gebruiken!


Lime Crime is cruelty free en vegan.

Lime Crime Venus palette
 • Pigmentatie
 • Houdbaarheid
 • Applicatie
 • Verpakking
5

Samenvatting

Wederom weer een prachtig palette van Venus! Pigmentatie en applicatie is top! Een dupe voor het ABH Modern Renaissance is het niet helemaal, maar mocht je Modern Renaissance al hebben is deze wellicht wat overbodig (tenzij je zo’n junk bent als ik, haha!).

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

15 Reacties

 1. 25 mei 2017 / 08:03

  Wauw! Dit palette is zoooo mooi. Echt een prachtige look heb je ermee gemaakt Shiralee!
  Liefs,
  Elles

 2. Britt
  25 mei 2017 / 08:52

  Wauw, die kleuren! Helemaal mijn smaak en mijn stijl, ik vind ze prachtig!

 3. 26 mei 2017 / 08:40

  Oh, ik heb modern renaissance al xD Maar wel echt een super mooi palette! Die andere van de bundle is ook echt heel tof 😀 mooie look weer ook <3

 4. 26 mei 2017 / 13:37

  Wauw dat pigment! Wat een plaatje is dit zeg! Heel erg mooi palette en een geweldige look ook!

 5. 26 mei 2017 / 21:16

  Oh wauw! Ziet er prachtig uit. Ik vind vooral creation erg mooi.

 6. 2 juni 2017 / 22:54

  Wat een ontzettend mooi palette en echt ik ben jaloers op je make-up skills haha

 7. 6 juni 2017 / 16:21

  Wauw wat een mooie kleuren! Maar ook een hele mooi look!!

 8. 6 juni 2017 / 16:42

  Wat een heerlijk palette zeg, mooie kleuren erin! Je look is waanzinnig 🙂

 9. Yvonne
  13 april 2018 / 09:39

  Hoi, dit is al een oude post maar ik hoop dat je mijn vraag toch nog krijgt te lezen: ik wil namelijk ’the bundle’ op de Lime Crime website bestellen maar ik heb een mailtje gestuurd om te vragen en ze zeggen dat je wél import duties moet betalen. Dus: prijs van ’the bundle’ + shippingcosts + import duties die je aan de postbode moet betalen wanneer hij aan je deur komt bezorgen. Dit laatste is de reden waarom ik niet durf te bestellen. Hoefde jij geen import duties te betalen – misschien had je geluk?

  • Shiralee
   Auteur
   13 april 2018 / 10:06

   Hoi hoi! Nee snap ik dat had ik inderdaad ook. Toentertijd hoefde ik niks te betalen! Er werd mij toen ook verteld dat dat helemaal niet het geval was bij LimeCrime. Ik heb echter sindsdien niets meer besteld. Ik weet dat CultBeauty.co.uk ook LimeCrime verkoopt, maar niet de bundle zie ik. 🙁

 10. Yvonne
  15 april 2018 / 10:17

  Hoi, bedankt voor je reactie! Ik wilde je eigenlijk nog iets vragen: gebruik je Venus 2 heel veel, ik bedoel, kun je er een dagelijkse ‘look’ mee maken? Ik denk dat ik namelijk Venus 2 beter geschikt vind voor mij dan de rood-roze kleuren van het eerste palette. Zou je, wanneer jouw Venus 2 op zou zijn, hem opnieuw aanschaffen? Ik zit zo te twijfelen om het palette te kopen – ik wil niet teleurgesteld raken : )
  Wat is, vind je, het beste oogschaduw palette dat je ooit hebt gekocht?

  • Shiralee
   Auteur
   15 april 2018 / 21:19

   Ja tuurlijk! Ik gebruik Venus II eigenlijk meer momenteel, maar dat heeft misschien ook met het weer te maken, haha. Ik kan allebei niet echt zonder, eigenlijk? Maar je hebt hem niet echt nodig als je bijvoorbeeld ABH modern renaissance hebt, ook al zijn ze beiden wel echt verschillend.
   Als Venus II op is zou ik ‘m zeker opnieuw komen! De kleuren zijn perfect 😍 ik merk alleen wel dat ik vaak geneigd ben dezelfde soort looks te maken.
   Pfooeeee! Dat is echt een lastige vraag… haha. Voor every day looks vind ik Too Faced Sweet Peach heel fijn, omdat je ook echt meer softe looks kan maken. Maar ik denk toch dat ik de LimeCrime palettes samen met ABH modern renaissance wel een van de betere vindt. Zelf heb ik ook nog Huda Beauty Desert Dusk, ook een mooie, maar zeker niet een van de beste. Morphe x Jaclyn Hill is ook een fijne omdat je daar alle kanten mee op kan. 35O is leuk maar bevat veel dezelfde tinten dus heel gevarieerd ga je er eigenlijk niet mee aan de slag… hopelijk heb je er wat aan😂 maar ik combineer Venus I en II eigenlijk nooit. Het is meestal het een of het ander, en op gegeven moment maak je wel vaak dezelfde soort looks omdat het ook dezelfde soort kleuren zijn zeg maar.

 11. Yvonne
  22 april 2018 / 10:07

  Heel erg bedankt voor je advies – ik wil Venus II onthouden en hopen dat ik hem binnenkort ergens voor een kortingsprijs kan krijgen. Van de rood/roze tinten van Venus I en ABH Modern Renaissance (als ook de Sweet Peach van Too Faced) ben ik bang dat ze mij een vermoeide en huilerige blik geven. Ik heb dat ook met bepaalde bruine kleuren. Ik vind het daarom heel erg moeilijk om oogschaduw paletten (net als foundation – ben al eeuwen op zoek naar een foundation die ik fijn vind – en alle make-up eigenlijk) online te kopen, zonder dat ik weet hoe het bij me staat. Maar de make-up die mij aanspreekt is alleen in het buitenland te koop of heel soms in Amsterdam.
  Ik zou graag bij Sephora fr willen bestellen maar ik vind die € 9,90 verzendkosten weer zo zonde …
  Ik vind The Balm ook een leuk merk, misschien vooral vanwege de verpakking, maar ik had er een oogschaduw palet van die ontzettend poederig was zodat ik het niet fijn vond om er mee te werken.
  Nogmaals bedankt voor je reactie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me