Lime Crime Venus II palette

Lime Crime Venus II

Toen ik erachter kwam dat je Lime Crime kunt bestellen zonder invoerkosten was de Venus bundle (palette I en II) het eerste wat in mijn winkelmandje vloog. Na veel positieve reacties over beide palettes was ik onwijs nieuwsgierig geworden. Bovendien is Venus II niet een alledaags palette wat je vaak tegen komt: des te leuker! Het eerste Venus palette bevalt vooral roze tinten, waar het Venus II palette meer ‘earthy’ tinten heeft als oranje, mosterdgeel, groen,… onwijs veel variatie dus! Hier is de eerste review van één van de Venus palettes, Venus II (lekker logische volgorde ook, Shir).

Lime Crime Venus II

Na mijn rant over het Jeffree Star Androgyny palette vertelde ik dat je misschien wel beter af bent met het Lime Crime Venus II palette. Niet helemaal waar, begrijp me niet verkeerd, Jeffree Star Androgyny palette is echt een mooi palette – alleen zijn de kleuren tóch anders en minder dan beloofd werd. Als je puur vanuit Jeffree zijn swatches uitgaat is het echt een tegenvaller.

Nu heb je hier Lime Crime Venus II, die gelijkwaardige tinten heeft maar toch een andere feeling. De kleuren van Venus II zijn een stuk intenser maar er worden toch iets minder kleuren aangeboden dan in het Androgyny palette. Ik ben er dan ook achter dat ze perfect te combineren zijn met elkaar, haha. Maar goed – let’s stick to this one for now! Mocht je twijfelen, kan je altijd de swatches van Jeffree Star’s Androgyny terugvinden in dit artikel.

Lime Crime Venus II

De packaging vind ik echt onwijs tof en de kleuren komen goed overeen met de inhoud van het palette. Het palette gaat makkelijk dicht met een magneetsluiting wat ik een dikke plus vindt. Ook bevat het een spiegel wat handig is voor onderweg.

Lime Crime Venus II

Pigeon – Filter – Marsh – Mustard – Fly – Jam – Mud – Boot

Venus II is wel degelijk meer uitdagend dan het eerste Venus palette maar mooi dat hij is! Ik heb eigenlijk geen negatief woord over het palette te zeggen. Echt saai eigenlijk, maar de pigmentatie is goed, het blend goed, de kleuren zijn tof én het is vegan en cruelty free!

Lime Crime Venus II

Voor deze look heb ik de kleuren Mustard, Jam, Mud en Pigeon gebruikt op het ooglid. Onder mijn waterlijn heb ik de blauwe kleur Filter gebruikt. Jam en Mustard zijn ook echt mijn favorieten kleuren uit het palette!

Lime Crime Venus II

Surprise! Ik ben echt onwijs enthousiast over dit palette. Het is klein, het is fijn en het doet ontzettend goed wat hij moet doen. Het palette is voor €31,28 te koop bij de Lime Crime webshop. Het palette is ook te bestellen in een bundle met het Venus palette voor €48,76. Lime Crime heeft ook vaak kortingen, dus altijd handig om je in te schrijven voor hun mailing list mocht je geïnteresseerd zijn in hun producten! Ik heb ook nog een $5 kortingscode die je kunt gebruiken via deze link. Hier spaar ik zelf punten mee voor korting bij Lime Crime, maar voel je niet verplicht deze te gebruiken!


Lime Crime is cruelty free en vegan.

Lime Crime Venus II palette
 • Pigmentatie
 • Houdbaarheid
 • Applicatie
 • Verpakking
5

Samenvatting

Een ontzettend mooi, veelzijdig en goed gepigmenteerd palette! Ik kan geen minpunten bedenken.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

4 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 10:49

  Oh wauw die pigmentatie! Wat een prachtig palette!

 2. Britt
  16 mei 2017 / 18:59

  Wat een geweldig pigment zeg, een heel mooi palette!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me