Le Volume de Chanel mascara

Chanel Le Volume

Hoeveel mascara’s zullen wij in ons hele leven opmaken? Ik denk dat het mijn meest opgemaakte product is. Nu heb ik nog een mascara gevonden die ik kan opmaken, om vervolgens weer opnieuw te kopen want WAUW, ook ik, ben om! Ik heb het inderdaad over de Chanel Le Volume mascara.

ChanelVolume002

ICI Paris XL heeft vaak hele leuke aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn dusdanig zo leuk dat de high-end mascara’s bijna hetzelfde kosten als de drogisterij mascara’s. Gaat ieder beautyhartje daar niet sneller van kloppen? Die van mij in ieder geval wel, en na het lezen van alle positieve verhalen over deze mascara, want het is nou eenmaal zo – tegenwoordig zoeken we steeds sneller reviews over een product voordat wij het zelf kopen – , besloot ik Le Volume de Chanel van Chanel te bestellen.

Eens kijken wat Chanel hierover te zeggen heeft:

“De onmiddellijke schok van volume, kleur en stijl. Onmiddellijk volume en intense krul: de wimpers lijken zich te vermenigvuldigen en zijn voller. Omhuld door een rijke kleur, openen de wimpers de blik. Een schokkend resultaat, veroorzaakt door de perfecte samenwerking tussen borsteltje en product. Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes. De vloeibare samenstelling droogt snel op en maakt ieder gewenst volume mogelijk. Uw blik geeft uitdrukking aan een zinderende persoonlijkheid. De golf van verleiding zet zich voort…”

Nou, klinkt dat toch niet prachtig? Tijd om te testen!

Le Volume Chanel

Linksboven zie je mijn wimpers met niks er op, als je ze überhaupt kunt zien, haha! Rechtsboven en linksonder het effect van de mascara van close-up en tenslotte rechtsonderin een fullface met alleen de mascara. It’s so pretttttyyyy.

Oké oké, ik moet eerlijk zeggen dat vanaf het moment dat ik deze mascara langs mijn wimpers haalde ik al ondersteboven was. Of dit het placebo-effect was, mag jij zelf bepalen, maar ik weet dat ik deze mascara zeker opnieuw ga kopen. Ik heb het niet vaak met mascara’s, over het algemeen is het het vaak gewoon net niet (of helemaal niet). Er is maar één mascara die ik steeds opnieuw koop en dat is Clump Defy van Max Factor en ik ben blij dat ik daar nu Le Volume de Chanel aan kan toevoegen. En als ik dan heel eerlijk mag zijn verkies ik toch de Chanel boven die van Max Factor omdat (dit gaat heel gek klinken) het wat ‘natter’ aanbrengt en het zit gewoon a la direct perfect.

Le Volume de Chanel van Chanel is voor €32,- te koop bij Ici Paris XL, Douglas en de Bijenkorf. Let er wel nog even op wat ik al benoemde aan het begin van deze post dat Ici Paris XL heel vaak hele leuke acties heeft, dus vind jij €32,- te duur wacht dan nog heel even, want gegarandeerd dat zij binnenkort weer met een goede actie komen.

Wat is jullie favoriete mascara?

Share:

5 Reacties

 1. 30 juli 2015 / 10:14

  Ik heb ooit ook mascara van Chanel gehad en ineens was ik er klaar mee. Waarom weet ik eigenlijk niet meer haha. Hij is wel mooi en vooral de foto linksonder is erg mooi en duidelijk. Ik gebruik de Rollerlash van Benefit en ben daar echt mega tevreden over!

 2. 30 juli 2015 / 10:35

  Ik vind het er wel mooi uit zien, maar voor dat geld zijn er ook wel betere mascara’s 🙂

 3. 30 juli 2015 / 18:41

  Wat fijn dat de mascara zo goed bevalt! Het ziet er ook erg goed uit op je wimpers. 😀

 4. 2 augustus 2015 / 11:55

  Het effect is echt prachtig 😀 Ik zou zelf niet zo snel zo veel geld uitgeven voor een mascara, maar ik ben wel onder de indruk van het resultaat 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me