Laura Mercier translucent loose setting powder

Laura Mercier translucent powder

Ik heb een nieuwe favoriete poeder en het is de Laura Mercier translucent loose setting powder. Hoewel ik eerder heb verteld dat ik nooit meer een dure poeder zou kopen – duur was deze zeker, lol  – kon ik deze toch niet laten liggen. Waarom?! Shir?! Waarom

Normaal ben ik ook een type die altijd verder kijkt dan haar neus lang is en op zoek gaat naar soortgelijke poeders. I don’t know where it went wrong, maar dat heb ik dus bij dit product niet gedaan. Spijt heb ik niet hoor, van die €42,-, het doet (meer dan?!) zijn werk. Ik ben echter nu wel heel nieuwsgierig hoe budget poeders hier tegenover staan, iets wat ik een paar maanden later wel wil testen want ik vind het voor nu wel weer genoeg geweest, haha.

Laura Mercier translucent powder

De verpakking is eigenlijk best simpel en zit in een hard plastic verpakking. Dit vind ik eerlijk gezegd echt super handig voor het geval je het product zou laten vallen. Dit heb ik trouwens niet uitgetest! :’) Het poeder kan ik ieder geval niet stuk gaan want zoals het product al zegt: het is een loose setting powder, ha.

Laura Mercier translucent powder

Het Laura Mercier translucent loose setting powder is lightweight en voel je daarom echt niet zitten, je voelt wel dat je huid er super zacht van wordt. Het poeder bevat silica poeders die een soft-focus effect geven waardoor je poriën en andere onzuiverheden als het ware ook ‘uitgeblurred’ worden. #truestory

Echt wit is het poeder niet maar het brengt wel transparant bij mij aan. Wat mij ontzettend opvalt is dat mijn poriën dus echt aanzienlijk minder worden, eveneens als mijn roodheden en mijn concealer gewoon niet creased. Het blijft de hele dag mooi zitten én het gaat ook nog eens glans tegen. Alles wat Laura Mercier belooft; dat werkt. Ja, ik ben fan.

Laura Mercier translucent powder

Laura Mercier translucent powder porien

Als je het poeder uit de verpakking wilt halen raad ik aan het even flink heen en weer te schudden (uiteraard met deksel erop) zodat het poeder blijft liggen op de bovenste laag. Ik heb ook mensen gezien die het in de deksel overgieten, dit deed ik op het begin ook maar toen zat ik helemaal onder. Dit is best vervelend, vooral als je zwarte kleding draagt…

Ik breng het poeder vaak aan met een vochtige Beautyblender en veeg dan voorzichtig het poeder van mijn gezicht. Soms gebruik ik ook alleen een kwast. Ik poeder mijn T-Zone dat klinkt echt als een soort dinosaurus of boyband, lol, concealer en de kin af.

Laura Mercier translucent powder

Laura Mercier translucent loose setting powder heb ik voor €42,- gekocht bij de Bijenkorf in Amsterdam, maar deze is ook online te bestellen!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

8 Reacties

 1. 4 april 2016 / 08:35

  Jaaa deze is geweldig <3 echt de beste poeder ooit, en dat had ik totaal niet verwacht.

 2. 4 april 2016 / 08:48

  Behalve dat het op zwarte kleding vervelend is is het ook gewoon zonde, met zo’n prijs is elke kruimel een weggegooide euro 😛

  Je hebt me wel echt overtuigd om dit op m’n wishlist te gaan zetten. Nouja, op de to-buy list. Prachtig effect!

 3. 4 april 2016 / 11:13

  Ik verlies altijd heel veel product bij dit soort producten, maar al om al dit ziet er super goed uit

 4. 4 april 2016 / 12:15

  Dat je de handleiding eerst moeten weten voor je gaat gebruiken anders zit je helemaal eronder. Dat je dat ook eerst even weet. Ik zie ook het verschil op de foto voor en na. Fijn dat poriën aanzienlijk minder zijn.

 5. 4 april 2016 / 15:33

  Ik vind het er wel heel erg goed uit zien! Maar losse poeder, daar ben ik niet zo goed mee haha!

 6. 4 april 2016 / 18:25

  Ah is toch leuk om zo nu en dan echt een duur product te kopen die ook nog eens geweldig zijn. Voelt altijd als een cadeautje voor mijzelf ha! Fijn dat het product zo goed bevalt 🙂

 7. 4 april 2016 / 20:58

  Wauw dat ziet er goed uit! Mooi effect!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me