Lady Speed Stick Fruity Gel

Lady Speed Stick Fruity Gel

Toen ik te horen kreeg dat je Lady Speed Stick in Nederland kon bestellen had ik er gelijk een paar gekocht. Je hoort hier zo veel verhalen over! Is het de hype nou waard? Ik moest en zal het uitproberen omdat: 1) ik transpireer zó erg! en 2) je voelt je gewoon niet fris en op je gemak.

Mijn Lady Speed Stick voorraad raakte op en besloot nieuwe te bestellen via ExclusiveScents. Ik beschikte over de Powder Fresh variant. Hier was ik tevreden over omdat ik de hele dag door fris rook, maar nu was ik nog niet van mijn klotsende oksels af. Op dokters advies heb ik bij de apotheek een Aluminiumhydroxychlorirde crèm evan 20%  gehaald wat ik 5 avonden in de week onder mijn oksels moest smeren – daarna 2 tot 3 keer in de week, dit zou mijn zweetprobleem dus moeten verhelpen. Dit deed het echter niet voor mij. Ik heb het heel trouw opgesmeerd, en na 2 tot 3 weken regelmatig smeren had ik het al weer gezien.  Wat moet ik nou toch?!

IMG_3843002

Aan de onderkant zit een draaidop, wanneer je hier aan draait komt de substantie vanzelfsprekend uit de verpakking zodat je dit onder je oksels kunt smeren, of zoals mij, gewoon op je hand.
Zoals je kunt zien komt er best veel uit en kan je eigenlijk makkelijk met een of twee draaien aan de knop beide oksels wel insmeren. Dat was mijn positieve review wel zo’n beetje want, helaas, ook deze deodorant verhelpt mijn probleem niet. Ik moet wel zeggen dat deze onwijs lekker ruikt en je dit ook de hele dag door blijft ruiken in tegenstelling tot de vele andere deodorants die ik gebruikt heb.

Naast deze Lady Speed Stick heb ik er ook een van Secret besteld, in de Lavender geur. Ook deze ruikt écht super lekker, maar zal eerst de Fruity Splash opmaken voordat ik aan de Secret begin! Hier komt in de toekomst nog wel een review over voor de geïnteresseerde.

De ingrediënten van de Fruity Splash variant:

IMG_3838

Dit product bevat Alcohol Denat, een ingrediënt die de huid uitdroogt. Verder zit er Aluminium in, waar nogal wat gemengde verhalen over de ronde gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn hier naar raad ik je aan om even dit blog artikel te lezen door Jetske Ultee. Via haar blog heb ik heel veel geleerd over goede maar ook kwade ingrediënten in je cosmetica, echt een aanrader dus!

+
Hele dag door frisse geur


Werkt niet tegen (extreem) natte oksels
Alleen online verkrijgbaar

Share:

9 Reacties

 1. 10 april 2015 / 00:47

  Ik hoor er enkel goede verhalen over, echt maar eens proberen dus 🙂

 2. 10 april 2015 / 11:05

  Fijn merk, hè?! Ik heb er ook eentje getest en was ook zeer enthousiast!

 3. 10 april 2015 / 19:36

  Deze lijkt me zo fijn! heb er nog nooit iets van geprobeerd 🙁

 4. 11 april 2015 / 12:33

  Leuk artikel! Ik woonde een lange tijd in Rusland en daar kocht ik altijd al Lady Speed deo’s, vooral 1 met watermeloen geur haha! Maar daar wordt het merk echt gezien als een super slecht budget merk. Hier juist het tegenovergestelde, bizar! X

 5. 11 april 2015 / 12:50

  Ik ben erg benieuwd geworden na alle positieve verhalen, fijn dat ze nu online te verkrijgen zijn!

 6. 12 april 2015 / 11:05

  Ik gebruik deze ook al ongeveer 7 maanden en het is zo fijn, ik heb hem in Amerika gekocht. Maar jij hebt een vloeibare substantie zie ik en de mijne is gewoon hard? Weet niet of dat komt omdat die van jou uit Nederland komt eigenlijk..in ieder geval ziet er wel goed uit! Misschien bestel ik deze ook wel eens, ik hou ervan <3 liefs Sabrina

  • 12 april 2015 / 11:46

   Wat vreemd! Die van mij is inderdaad gewoon vloeibaar.

 7. 12 april 2015 / 22:09

  Hmm zo’n gel lijkt me eigenlijk niks maar ik ben wel erg benieuwd naar de sticks van dit merk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me