LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate

LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate

Een goede eyeliner vinden is altijd een hele klus. Het droog onwijs snel uit of de stift werkt gewoon niet fijn. Al enige tijd heb ik de Kat von D Tattoo liner op het oog, alleen deze schijnt nogal snel uit te drogen. Yikes! Toen kwam ik deze tegen, de LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate dat qua opbouw van de stift vrij veel op de Tattoo liner lijkt.

LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate

Nu heb ik zelf nooit Kat von D Tattoo liner in mijn bezit gehad, dus kan ik niet zeggen of dit echt om een dupe gaat. Wat ik wel weet, en wat ook het verschil is tussen de Tattoo liner versus vele andere eyeliners is dat het allemaal fijne haartjes zijn in de vorm van een stift. Iets wat ik ook had opgemerkt bij deze eyeliner pen.

LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate

Door deze fijne tip gaat het vrij makkelijk om een mooie lijn te tekenen. De kleur is goed aka intens zwart, het product droogt niet snel uit, en het doet gewoon wat het moet doen.

Tip: Bewaar de eyeliner altijd ondersteboven. Zo voorkom je dat het product sneller uitdroogt.

LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate

Wat mij ook is opgevallen is dat de Art-ki-tekt onwijs goed blijft zitten! Ik sport regelmatig met een fullface make-up, en wanneer ik het gevoel heb wanneer het zweet van mijn hele gezicht af druipt, ben ik elke keer verbaasd om te zien hoe goed mijn eyeliner er nog op zit.

Anastasia Moon Child

LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate

Ja! Ik ben echt onwijs tevreden over deze eyeliner en zou deze zeker opnieuw aanschaffen!

LA Splash Art-ki-tekt Slim Eyeliner Chromate is in Nederland verkrijgbaar bij Boozyshop en LashAddict voor €15,99 en bij BeautyBay voor €12,50.

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

9 Reacties

  1. Britt
    6 februari 2017 / 16:26

    Ziet er goed uit zeg!

  2. 7 februari 2017 / 10:24

    Ziet er goed uit! Mooie foto’s heb je gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me