KORT HAAR ?!

KORT HAAR ?!

Onlangs besloot ik dat het tijd was om voor kort haar te gaan. Ik was het zat en was duidelijk toe aan iets nieuws. Ik voelde mij té meisjesachtig met mijn lange haren. Het was mooi, maar het is ook mooi geweest.

Misschien denk je wel, OH MY GOD, Shir ?!! Wat heb je gedaan ?! Maar weet je, soms ben je gewoon toe aan iets nieuws en anders in het leven. Ik was al een tijd op zoek naar kapsels met kort haar maar it wasn’t the right time. Nu was dit het echter wel.

ootd2juli16_004

Ik heb bovendien iemand heel erg blij kunnen maken met mijn (niet meer zulke lange) lokken. Je kunt haren namelijk doneren voor het goede doel aan vrouwen met kanker. It was the right thing to do.

Op advies van de kapster heb ik het wel nog even op een lengte gehouden. Ja, ik wou nog korter. Eerst even wennen aan de lengte dus, maar tot nu toe ben ik er heel erg blij mee!

Until next time! xo

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

 

Share:

4 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 13:30

  Je hebt nog best wat lengte overgehouden! Het staat je in ieder geval goed en het is ook een mooi doel 🙂

 2. 3 juli 2016 / 17:24

  Staat je goed!! En fijn dat je iemand anders er blij mee kunt maken!

 3. Jen
  6 juli 2016 / 08:43

  Staat je heel leuk, en super dat je het voor zo een mooi doel heb gedaan.

 4. 12 juli 2016 / 16:50

  Heel leuk! Ik vind kort haar super leuk, en een paar jaar geleden heb ik ook mijn lange lokken afgeknipt voor haar tot op mijn schouders. Vond het bij mezelf alleen wat minder staan haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me