KIKO 01 Lusty Peony lipstick & lip pencil

KIKO Lusty Peony

Yay! KIKO zit nu ook op Amsterdam Centraal en heeft al een aantal meer vestigingen in Nederland! Ik ben zo blij dat het zo goed gaat met dit merk want het is én budget (als je het mij vraagt) en nog eens goed spul én nu dus ook beter verkrijgbaar in Nederland. Het bestellen van make-up vind ik altijd zo risky, en nu kan ik gewoon even snel langs hoppen! 

Deze keer heb ik een lippenstift en een lippotlood gekocht in 01 Lusy Peony. Wel lekker handig dat ik eerst naar de website van KIKO moest gaan om te kijken wat de naam was van de lippenstift, want aan de onderkant staat alleen maar een ’01’. Niet heel erg, maar ik kijk altijd online voordat ik naar de winkel ga, en de naam onthoud ik sneller dan het getal.

KIKO Lusty Peony

Wat een beauty! Die verpakking! Mijn hart gaat hier echt sneller van kloppen, haha. Verpakkingen zijn gewoon zo leuk en oh zo belangrijk bij het verkopen van een product. Wat ook super leuk is is dat er een magneet zit aan de onderkant van de huls zodat als je deze er weer terug op doet het er als het ware terug op valt. Snap je?

De lippenstift is van de lijn Intensely Lavish en bestaat uit zes verschillende kleuren. Yay! (spoiler alert) Ik wil ze allemaal wel, haha.

01 Lusty Peony
02 Pretty Mauve
03 Luscious Red
04 Mild Sangria
05 Heavy Cherry
06 Melodious Wine

KIKO Lusty Peony
KIKO Lusty Peony
KIKO Lusty Peony

Swatches! Ik vind het zo’n mooie kleur… en het smeert ook zo lekker uit! Oh, en dan hebben wij het nog niet over de houdbaarheid! Laat ik even op een rijtje zetten wat ik deze dag allemaal gedaan heb en hoe laat het pas begon te vervagen.

9:00 – Lippenstift opgedaan
10:00 – 2 crackers gegeten
11:00 – Water gedronken
12:45 – Turkse pizza gegeten
13:30 – Weer gedronken

Na de Turkse pizza was het wat vervaagd maar wauw, het zat er nog wel op. Misschien een beetje een suf lijstje maar zo krijg je wel een goed inzicht hoe lang je met deze lippenstift mee gaat, haha. Ja, ik ben fan. Lusty Peony smeert romig uit en voelt gewoon goed aan op mijn lippen. Nu moet ik er wel bij zeggen, (bijna vergeten), dat ik ook de KIKO primer lip pencil onder deze lippenstift heb aangebracht. Dat is gewoon een wit tot transparant potlood dat je onder je lippenstift aanbrengt, top spul dus! Hier zal ik ook nog wel een review over schrijven voor de geïnteresseerde.

KIKO Lusty Peony

Na mijn eerste lippenstift van MAC wou ik mij ook wat meer gaan verdiepen in lippotloden. Nu heb ik er dus een gekocht, ook in 01 Lusty Peony. Deze is wederom ook weer van de lijn Intensely Lavish en ook verkrijgbaar in 6 varianten aansluitend bij de lipsticks.

KIKO Lusty Peony
KIKO Lusty Peony
KIKO Lusty Peony

Zoals je kunt zien is het potlood iets donkerder dan de lippenstift, wat ik ook weer een heel tof effect vind geven. Aan de buitenste lijnen heb ik het potlood dikker aangebracht en aan de binnenkant een klein beetje lippenstift om een soort ‘ombre’ effect te creëren.

Ik vind het heel tof dat je eigenlijk al een hele andere look kan creëren met zo’n potlood, of je het nou dikker of dunner aanbrengt aan de lijnen – het geeft weer een totaal ander effect, cool!

Het potlood smeert ook super romig uit eigenlijk, en het heeft zelfs nog een extra functie: het werkt tevens als een soort primer. Dit zou er dus voor moeten zorgen dat mijn lippenstift langer zou blijven zitten. Hier heb ik uiteraard ook weer een suf lijstje bij gemaakt…

7:30 – Lippenstift opgedaan
9:00 – Thee gedronken
11:30 – Taartje gegeten
11:45 – Water gedronken
12:15 – Lunch
14:00 – Appel gegeten

Je ziet dat dit wat langer op mijn lippen zat! De randen zaten er nog mooi op, en het gedeelte waar het glas jouw lippen raakt zeg maar was wat vervaagd. Ja, ik ben zeker blij met mijn nieuwe aankopen!

Het potlood is voor €4,90 verkrijgbaar en de lipstick voor €6,90 bij één van de KIKO filialen of online.

Ik weet in ieder geval zeker dat dit niet mijn laatste lipsticks van KIKO zijn! Hebben jullie al iets van KIKO in jullie make-up stash?

Share:

14 Reacties

 1. 24 september 2015 / 20:23

  De lipstick staat je zo mooi! Echt een prachtig kleurtje. <3

 2. 24 september 2015 / 20:53

  Wauw! Mooi kleurtje zeg! Ik ga binnenkort ook lang Kiko en wil zeker wat producten inslaan!
  Liefs, Celine

 3. 26 september 2015 / 13:47

  Oh wauw! Dit vind ik echt een prachtige kleur en vooral de twee bij elkaar
  Kiko heb ik nog helemaal geen lipproducten van maar deze zijn wel echt heel tof!

 4. 27 september 2015 / 13:21

  Mooi kleurtje, de verpakking is ook echt prachtig van de lipstick! Wat heb je trouwens een mooie haarkleur! 🙂

 5. 27 september 2015 / 19:37

  Wat een mooie kleur :)! En de verpakking is ook zeker heel mooi. Zelf heb ik een nagellakje van Kiko, maar een paar van de lipsticks van Kiko zou ik ook wel willen hebben.
  Xoxo, leoniae

 6. 27 september 2015 / 23:05

  Ik vind de lipstick heel mooi. Dit kleurtje staat jou enorm goed.

 7. 28 september 2015 / 00:50

  Ziet er erg mooi uit bij jou! De lipstick neigt echter wel heel erg naar mijn eigen kleur lippen, dus deze sla ik even over.

  X – Tess

 8. 28 september 2015 / 08:41

  Oh wauw, deze is echt heeel erg mooi! En tof ook om te zien wat de toevoeging van een lippotlood voor een effect geeft. Het maakt je lippen nog zoveel mooier en sprekender. Fijne week! Liefs

 9. 28 september 2015 / 16:37

  Wauw die kleur lipstick is echt prachtig! Staat je ook zeker leuk.

 10. 6 oktober 2015 / 14:24

  Wat mooi zeg! Ik moet ook echt eens langs KIKO! Ik vind het ook echt een fijn merk met mooie producten. Deze staan je echt prachtig en ik ben verbaasd over de houdbaarheid 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me