Jeffree Star x MannyMUA Velour Liquid Lipstick in I’m Shook

JSC Manny I'm Shook

In eerste instantie dacht ik dat ik de Jeffree Star x MannyMUA limited edition maar aan mij voorbij zou laten gaan. Niets is minder waar, want uiteindelijk kocht ik de Verlour Liquid Lipstick in I’m Shook en de Skin Frost Highlighter in Eclipse. 

De limited edition bestaat uit 2 liquid lipsticks, Daddy, een warme bruine tint en I’m Shook, een warm rode tint, en een highlighter in Eclipse, die icy peach van kleur is.

Ik kocht I’m Shook en Eclipse. I’m Shook, ha, dat had ik echt nooit gedacht! Als ik kon kiezen tussen Daddy en I’m Shook had ik eerder voor Daddy gekozen, maar na het zien van vele foto’s op het internet trok de kleur I’m Shook mij toch meer als Daddy. Normaal gesproken staat rood mij niet, maar aangezien deze toch wat warmer is van kleur ging ik de poging aan.

JSC Manny I'm Shook

De liquid lipstick komt in een limited edition verpakking met een holografisch effect. Super tof! Het is immers ook mijn eerste Jeffree Star liquid lipstick maar de applicator is ontzettend fijn. Het heeft een soort inham waardoor het makkelijker en preciezer is aan te brengen zoals te zien in bovenstaande foto.

JSC Manny I'm Shook

In één keer haal je eigenlijk wel genoeg eruit voor beide lippen. De pigmentatie is daarmee top.

In de verpakking zit zo’n 5.6ml aan product, dat is prima gezien de prijs/kwaliteitverhouding. Gerard Cosmetics liquid lipsticks bevat 0.75ml en Kat Von D 6.5ml.

JSC Manny I'm Shook

JSC Manny I'm Shook

Zonder – Met

JSC Manny I'm Shook

Fullface

JSC Manny I'm Shook

Jeffree Star x MannyMUA Velour Liquid Lipstick in I’m Shook is voor €20,95 te koop bij The Make Up Spot en voor €19,40 bij BeautyBay.

 • Comfort
 • Pigmentatie
 • Houdbaarheid
 • Applicatie
 • Verpakking
4.8

Samenvatting

Een ontzettend mooie liquid lipstick met een fijne formule. Blijft gedurende de dag mooi zitten, op enkel wat bijwerken na een wat vettere hap na. Jep, ik ben fan! Van mij mag deze wel in het vaste assortiment komen. 😉 Ik heb hem al zo vaak gedragen dat ik eigenlijk bang ben dat deze nog snel op gaat ook.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

Share:

10 Reacties

 1. 11 mei 2017 / 11:27

  Dit kleurtje staat je goed =)
  Ik heb zelf Daddy en draag hem erg vaak!
  Liefs Jorinda

 2. 11 mei 2017 / 11:43

  Wow wat een toffe kleur, hij is echt prachtig!

 3. 11 mei 2017 / 11:50

  Wauw dit is zo een gave kleur! Wel een stuk heftiger op de lippen dan in de huls maar dat maakt hem zeker niet minder mooi.

  • Shiralee
   Auteur
   13 mei 2017 / 09:56

   Ja dat vind ik eigenlijk met alle verpakkingen die ik tot nu van Jeffree Star heb gekocht! Sterker nog, ik dacht dat ze onwijs veel op elkaar leken zo in de huls maar niets is minder waar. 😉

 4. Britt
  11 mei 2017 / 14:17

  Hij staat je heel mooi!

 5. 13 mei 2017 / 12:29

  Wat staat deze kleur je goed! En wat heb jij een mooie cupidoboog! Helemaal weg van 🙂

 6. 15 mei 2017 / 00:00

  Oh wauw, wat is deze mooi! Ik dacht altijd dat de liquid lipsticks van Jeffree Star heel droog aanvoelden, maar als ik jouw foto zo zie lijkt het juist helemaal niet zo te zijn.

  • Shiralee
   Auteur
   15 mei 2017 / 10:23

   Ik vind het echt hartstikke mee vallen! Het is wel ietwat droog, maar wel echt een van de meest comfort mattes. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me