House of Lashes Precious Gem Lash Case (+ WINACTIE!)

precious gem lash case

Laatst mocht ik een super leuk perspakketje ontvangen van House of Lashes met deze super leuke lash case in Aquamarine. Deze case heeft twee lagen, een waar jij 3 lashes in kunt opbergen en nog een onderste laag waar ruimte is gemaakt voor de 3ml lash glue bottle van House of Lashes + nog wat extra ruimte voor nog meer nepwimpers. Super leuk en handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

precious gem lash case

Ik was echt onwijs enthousiast omdat ik maar liefst 2 (!) exemplaren mocht ontvangen en ik meteen dacht aan een winactie. House of Lashes is mijn eerste ervaring geweest met nepwimpers en ik moet zeggen dat het een stuk makkelijker ging dan gedacht, haha. Evenals het eraf halen van de nepwimpers. Ik was ervan overtuigd dat dit moeizaam en ietwat pijnlijk eraf ging – maar niets is minder waar (en ik ben ook wat stuntelig, kan je na gaan!). Je hebt echt onwijs veel soorten nepwimpers – van over the top tot écht een die je look compleet kan maken, dus mocht je nog op zoek zijn dan raad ik je aan om eerst goed even te kijken naar wat je precies wilt door middel van reviews en swatches. (:

precious gem lash case

temptresswispy

Wat je kunt winnen:
– 1 House of Lashes Precious Gem Lash Case in Aquamarine
– 1 House of Lashes 3ml Lash Adhesive in Dark
– 1 House of Lashes Temptress wispy nepwimpers

Wat je hiervoor moet doen:
– Een reactie achterlaten met een geldig e-mail adres, zo dat ik contact met jou kan opnemen als je gewonnen hebt! Ik stel het op prijs als je mij zou willen volgen op een van mijn social media kanalen, maar stel dit niet verplicht. ^_^

De winactie loopt tot 2 maart. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

WINACTIE GESLOTEN.
GEFELICITEERD YÜKSEL, JIJ BENT DE WINNAAR VAN DEZE WINACTIE!

Liefs, Shiralee

♥ Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

11 Reacties

 1. 22 februari 2016 / 08:22

  Ik vind ze wel opvallend, maar voor opstap of iets is het wel erg mooi. Gezien ik ze bijna nooit draag, sla ik over, dan gun ik het iemand die ze wel vaak draagt 🙂

 2. 22 februari 2016 / 15:29

  Ze zien er goed uit, opvallend maar niet fake !

 3. 22 februari 2016 / 19:26

  Gaaf hoor! Staat je goed. Het is dat ik op dit moment meer dan tevreden ben met mijn eigen wimpers (dankzij een groeimiddel 😉 ) anders had ik meegedaan.

 4. 22 februari 2016 / 20:56

  Het doosje is echt te cute!! Ik wil graag mee doen 🙂 Leuke winactie heb je er van gemaakt.

 5. Anita H.
  22 februari 2016 / 22:42

  Ik maak hier heel graag kans op.

 6. 23 februari 2016 / 10:20

  Oh wauw wat staan de wimpers je mooi zeg! Ze zien er heel natuurlijk maar ook een beetje sexy uit! Ik doe trouwens graag mee met je winactie!

 7. 26 februari 2016 / 18:32

  Leuk! Maar toch sla ik het over want ik kan er gewoon echt niet mee overweg.
  Zonde als het hier dan maar ligt te liggen

 8. 29 februari 2016 / 17:54

  Oh ze zijn echt heel mooi! Gave actie! count me in 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow me