House of Lashes | Lash drawer box

House of Lashes drawer

Leuk, al die losliggende nepwimpers. Ik ben dusdanig zo verslaafd aan House of Lashes’ hun nepwimpers (tevens ook mijn eerste nepwimpers moet ik zeggen) dat ik het gewoon maar in een opbergbox van de Action heb gegooit. Weliswaar uit het zicht, maar wanneer ik deze er weer bij pak staat het zo ontzettend rommelig (!). House of Lashes heeft daar nu een oplossing op bedacht namelijk: de House of Lashes, jawel, lash drawer box!

House of Lashes drawer

House of Lashes’ lash drawer box is gemaakt van karton en is verpakt in leuk en stevig bloemenpapier dat mooi overeenkomt met hun huisstijl. I’m a sucker voor leuk uitziende verpakkingen! Op de achterkant van de verpakking staat:

Keep your lash game strong and organized in this HOL Lash drawer box. It is perfect for your House of Lashes favorites and prize possessions, or anything that needs safe keeping. Its chic exterior and environmentally friendly paper material features the signature HOL inspired colors and decorative design. The spacious drawers have room for your lashes and all your favorite pretty little things.

Super cute! Je kan er per la zo’n ongeveer 6-7 lash boxes in kwijt, wat ik persoonlijk best veel vind.

House of Lashes drawer

HOL’ Lash drawer box is 12,5 cm hoog en 12 cm breed. Het staat echt heel leuk bij een vooral wit interieur, en straalt ook wel een luxe uit. Heel erg leuk bedacht dit, van zoiets simpels toch zoiets leuks weten te maken. En efficient, dat ook.

House of Lashes drawer

De lash drawer box van House of Lashes is beperk verkrijgbaar via hun webshop voor $12 (ongeveer €11,-). Zonder tracking number betaal je $8,95 (ongeveer €8,-) aan verzendkosten en heb je jouw pakketje binnen 7-15 werkdagen. Als ik in het buitenland bestel met verzendkosten, kijk ik meestal samen met een kennis of vriendin zodat wij de kosten kunnen delen. Ik ben altijd heel erg tevreden over hoe House of Lashes mij verpakkingen toestuurd, ik kan dus zeker aanraden om via hun webshop te bestellen!

De box is zonder nepwimpers geleverd.

House of Lashes is in Nederland ook verkrijgbaar in de volgende webshops, Lash Addict en Voluminous, deze verkopen helaas geen lash drawer.

Binnenkort kunnen jullie looks van mij verwachten met deze pareltjes!

I’ll keep you posted! xo

signature Volg mij ook op  BloglovinInstagramFacebook | YouTube

* Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen ter review,
lees mijn disclaimer

Share:

6 Comments

 1. 26 November 2015 / 10:02

  Ik hoor hier bij de Amerikaanse beautyguru’s zoveel goeds over dat ik steeds enthousiaster word!
  XOXO esmee

 2. 26 November 2015 / 10:48

  Ik ben heel benieuwd hoe deze lashes jou staan. Ik kijk uit naar de foto’s!

 3. 26 November 2015 / 14:09

  Ziet er leuk uit, maar voor 11 euro doe ik het net zo goed in een van mijn laatjes. Wel super mooie lashes zeg! -x-

 4. 26 November 2015 / 15:22

  Ik ben dol op House of Lashes <3 Echt super wimpers en dit is een heel leuk gift boxje!

 5. 2 December 2015 / 00:51

  Ik wou dat het me überhaupt lukte om die krengen op te plakken!

  • 14 December 2015 / 09:41

   Haha, ik geef toe, het is even oefenen en ontdekken! xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow me