Hoe zit het nou met dat lijstje van de zomervakantie?

Ouwehands Dierenpark

Weten jullie nog van dat lijstje met dingen die ik in de zomervakantie wou doen? Vandaag is mijn zomervakantie officieel afgelopen en begin ik mijn eerste stageperiode van een halfjaar bij vandenbusken, een branding & dialogue marketing bureau. Het leek mij leuk om de dingen af te strepen die ik wél ben nagekomen.

#1 Een weekendje weg naar een andere stad die mij aanspreekt
» Maastricht, waar ik natuurlijk een photodiary van heb gemaakt

#2 Wat tools kopen voor mijn camera: statief, close-up filters & een afstandsbediening)
» Done, done en done. Ik heb zelfs een nieuwe lens gekocht! De Sigma 17-50 2.8.

#3 Mijn series uitkijken, want het zijn er nogal wat

#4 Ik wil dus nieuwe oogschaduwkwasten…
» MAC 217, MAC 239

#5 …en een nieuwe foundation en een poeder (want toen ik terug kwam van vakantie viel mijn matt finishing powder van Essence stuk (ik dacht nog: ik wil eigenlijk een wat luxe product proberen maar laat ik deze eerst opmaken) en pang, stuk)
» MAC Blot Powder Pressed en NW13 foundation

#6 Romantisch dagje naar de Efteling gaan in mijn vrije-school periode omdat er dan bijna geen wachtrijen staan
» Bijna, eigenlijk ga ik morgen!

#7 Mijn nieuwe bikini uitproberen in het buitenbad

#8 Al mijn boeken uitlezen die ik heb gekocht en pas weer nieuwe kopen als ik alles heb uitgelezen (ik ben een ster in boeken blijven kopen terwijl ik er nog zo veel in mijn kast heb liggen)

#9 Toerist spelen in Amsterdam (om vervolgens weer bij Yoghurt Barn te eindigen)
» Yoghurt Barn is het helaas niet geworden, maar toerist spelen wel! Ook ben ik voor de eerste keer in mijn leven naar de Amsterdam Gay Pride & (3x) SAIL geweest.

#10 Een wishlist maken voor mijn nieuwe kamer (mijn ouders gaan verhuizen, en ik verhuis uiteraard mee,yay grotere kamer!)

» Hoi, IKEA

#11 Terrasje pakken, ergens ontbijten of lunchen

#12 Heel veel groene sapjes persen met mijn SilverCrest centrifuge

#13 Samen met mijn camera op pad gaan en daarbij hoort:

#14 Den Haag bezichtigen;
» Met de bijhorende photodiary

#15 en ook weer eens naar Haarlem gaan.

#16 Brainstormen over babynamen (ookal staat er voor voorlopig lees: aankomende 5 tot 8 jaar nog niks op de planning)

#17 De Sims weer spelen
» De Sims 4, maar na de avond was ik er al weer op uitgekeken, oops

#18 Een nieuwe anime kijken

#19 Vaker autorijden, ik doe dit nog veel te weinig omdat ik het nog best spannend vind (terwijl ik al een paar maanden mijn rijbewijs heb, euh lol)
» Ik heb zelfs alleen auto gereden!

#20 Weer eens koekjes gaan bakken

#21 Iemand verassen (Mijn Oma mee uit lunchen nemen, met mijn vader een dag op stap, mijn moeder verassen met een bos bloemen, en mijn tante,…)
» Mijn ouders komen nog aan de beurt, haha

#22 Een dagje naar een dierentuin waar ik nog nooit geweest ben (alles behalve Artis, dus)
» Ouwehands Dierenpark!

#23 Lijstje maken met mooie plekken op de wereld ik in de wereld ik heel graag zou willen bezoeken en waarom
» Op mijn Pinterest heb ik een bord gemaakt ‘wanderlust

#24 Naar de bioscoop gaan (wellicht iets om over na te denken om een Pathé pas aan te schaffen aangezien ik heel vlakbij de bioscoop kom te wonen!)

#25 Misschien weer een Super Nintendo aanschaffen met mijn all-time-favorites als Aladdin, Super Mario en Donkey Kong
» Deze is deels waar, maar mijn nicht had er toevallig een aangeschaft waar wij Donkey Kong en Super Mario op gingen spelen! Oh, en inmiddels kan ik thuis ook Playstation 1 en SNES games spelen, joepie!

#26 Dagje naar de spa met mijn moeder incl. gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage

#27 Gelnagels laten zetten bij een salon maar dan:

#28 Moet ik natuurlijk eerst proberen af te blijven van het pulken van mijn nagels (daarbij hoort dus Lush Lemony Flutter uitproberen)

#29 Weer eens gevulde tomaten maken of gewoon een uitgebreide maaltijd koken wanneer mijn vriend en ik alleen zijn
» Gevulde tomaten, yum!

#30 Mijn haar minder vaak wassen en hierbij natuurlijke shampoos gebruiken
» Dit heb ik inderdaad even gedaan en uitgesteld, maar ik vond het eigenlijk een beetje vies dus ben er eigenlijk snel weer mee gestopt, haha. Natuurlijke shampoos heb ik nog niet gebruikt, omdat ik nog genoeg shampoo heb

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan in de zomervakantie?

Share:

6 Reacties

 1. 24 augustus 2015 / 19:45

  Ah wat onwijs leuk dat je wel aardig wat dingen van je lijstje heb kunnen doen, heel leuk dat je weekendje naar Maastricht bent geweest, lijkt mij een prachtige stad. <3

  • 24 augustus 2015 / 20:00

   Het is echt zo’n leuke stad! Zo gezellig en zo sfeervol ik kan het zeker aanraden!

 2. 24 augustus 2015 / 21:34

  Leuke lijst! Ik heb vooral gewerkt en moet nog 1 dagje werken en heb dan juist vakantie. Kijk er erg naar uit. Ik wil veel gaan lezen, skaten, dierentuin bezoeken en lekker relaxen/bijtanken 🙂

  • 26 augustus 2015 / 12:30

   Ah wat heerlijk zeg, geniet er van! Ik hoop dat je ook jouw lijstje een beetje kan afstrepen aan het einde van je vakantie!

 3. 25 augustus 2015 / 11:08

  Leuk lijstje en jeetje wat heb je jezelf veel doelen gegeven voor de zomervakantie, maar je hebt wel alsnog veel gedaan! Ik heb ook vaak als ik sims speel dat ik er na een paar uur of een dag weer op uit gekeken ben haha, al vind ik de sims wel heel leuk! Wat leuk ook dat je een nieuwe lens hebt gekocht! Ik twijfel er soms ook over om nog een extra lens te kopen, maar ik weet nog niet welke! Daarbij ben ik ook een ster in om boeken te kopen, terwijl ik al 1 jaar niks gelezen heb (of halve boeken lees, dan begin ik aan een boek en dan stop ik in het midden en dan laat ik een boek een paar maanden liggen en dan wil ik weer opnieuw beginnen haha!) maar ik moet wel zeggen dat ik al heel lang geen boeken meer van mezelf mag kopen tot ik ook daadwerkelijk is ga lezen haha!

  • 26 augustus 2015 / 12:35

   Ja veel hé, misschien wel iets te overdreven maar ik heb er behoorlijk wat af kunnen strepen inderdaad! Haha ja klopt, maar er gaat echt niets boven De Sims 1 & 2, dat waren de toppers. Ah, wat fotografeer je graag en welke lens heb je al? 🙂 Ik heb namelijk ontzettend veel naar anderen lenzen gekeken dus misschien kan ik je wat richtlijnen geven. Haha ja boeken hé ik weet echt niet wat het is, soms lees je ineens aan 1 ruk en denk je dat je nooit meer zonder kan en ineens lees je een paar weken niet meer. Raak je nooit in de war dan met het lezen? Nja, als je het daarna toch weer opnieuw gaat lezen, hahaha :p ja goed idee! Eerst uitlezen, dan kopen :p het kopen kan zo’n verslavend effect hebben namelijk, en helemaal met boeken. Ik weet niet wat het is maar het gevoel als je een nieuw boek koopt, en hoe het ruikt en zo (ja serieus) is gewoon magisch, lol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow me